Şimdi Ara

Hangisi yüklesem FİKİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler dota aşırı derecede kasıyor format atıcam işletim sistemini win7-8-veya 8.1 hangisini yapayım sizce suanki işletim sistemi 8.1

• windows 7 sp1 kurulu, mutluyum huzurluyum... işletim sistemi öyle aşırı bir fark yaratmaz..
  • Bu arada birde korsan olucak zaten hocam ama tinede sorayim dedim combofix felan bazisinda calismiyormus cogu kisi 8,1 dedi ama daha fikri olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SteamOS betadaydi en son. Betadan ciktigi gibi onu yukleyecegim, ama suanlik 7 iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

SteamOS betadaydi en son. Betadan ciktigi gibi onu yukleyecegim, ama suanlik 7 iyidir.

steamos Televizyonlar için diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunzee

quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

SteamOS betadaydi en son. Betadan ciktigi gibi onu yukleyecegim, ama suanlik 7 iyidir.

steamos Televizyonlar için diye biliyorum

Televizyonla alakasi varda alakasi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karar verdim ya 7 yükletcem galiba inş pişman olmam yarın veya yarından sonra
  • Windows 8.1 gayet stabil
  • aşırı ısınması işletim sistemi ile ilgili değil. Temizle, macun sür ve oyun render'ını biraz düşür hatta çok kasıyorsa bazı ayarları kıs veya iptal et. Cillop gibi olur. Bunun haricin de windows 7 benim tercihim.
  • Donanımı aynı olan farklı işletim sistemleri üzerinde düşünecek olursak.
    Oyun ram eksikliği yüzünden kasıyor ise işletim sisteminin bir etkisi vardır. Hatta işletim sistemi ve açılışta yüklenen programların fazlalığı diye de belirteyim. İkinci etki ise yanlış ekran kartı sürücüsüdür. Bazen tuhaf bir sebeple kutudan çıkan sürücü güncel sürücüden daha düzgün veya 2 önceki sürücü güncel sürücüden daha iyi olabiliyor (kullanılan ekran kartına esas olmak üzere)

Denemek istersen torrentlerden bütün win7 serilerini update edilebilir halde tek iso dosyasında temin edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.