Şimdi Ara

hangisini alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni kuracagım sistem için alacağım ekran kartında 2 seçenek arasında kaldım. sizin tavsiyelerinizi almak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim. Aşagıdaki ekran kartları aşağı yukarı aynı fiat. biri 512 biri 256 mb sanırım sogutma sistemide farklı

SAPPHIRE HD 2600XT DX10 256MB EKRAN KARTI
    Ürün Kodu SAP_2600XT
    Açıklama Bellek : 256MB DDR3. Chipset : ATI HD 2600 XT / RV630 XT. Çekirdek Hızı : 800MHz. Bellek Hızı : 1400MHz. Steam İşlemcisi : 120. Bellek Veriyolu : 128bit. Vga Slot : Pci Express 16X. Transistör Sayısı : 390 Milyon. Piksel Doldurma Oranı: 12,8 Gpiksel/sn. Texture Doldurma Oranı : 12,8 Gtexel/sn. Bellek Bant Genişliği : 22,4 GB/sn. Soğutma : Aktif.
    Özellikler VGA Slot
    RAM Kapasitesi
    VGA Chipset Markası
    Monitör Bağlantısı
    Monitör Bağlantısı

PCI Exress
    256MB
    ATI
    DVI
    TV Out

Marka GIGABYTE GIGABYTE GeForce 7600GS 512MB
    Ürün Kodu VGA.GIGA.7600GS.02 [simage][/simage]
    Açıklama Silent pipe soğutma.
    Özellikler VGA Slot
    RAM Kapasitesi
    VGA Chipset Markası
    Monitör Bağlantısı
    Monitör Bağlantısı
    Monitör Bağlantısı

PCI Exress
    512MB
    NVIDIA
    DVI
    Analog
    S Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi down73 -- 23 Ağustos 2007; 17:22:40 >

• bence 2600xt alman daha mantıklı olur hemde 7600gs ile arasında baya bir fark var onun için hiç düşünmeden 2600xt
  • Bu ikisi arasında kalman garip çünkü 2600XT ile 7600GS arasında baya fark var...Bu ikisi arasından kesinlike 2600XT...
  • bu saatten sonra orta seviye bi dx9 kart almak hiç mantıklı deil.2600xt
  • teşekkür ederim arkadaşım saol. bir şey soracağım bir zamanlar sizin kullandıgınız 6600 gt lerden çok bahsediliyordu. ne oldu bu kartlara lafı bile geçmiyor neredeyse ve piyasada yok gibi sanki bir bilginiz varmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: Kurinnaxx

bence 2600xt alman daha mantıklı olur hemde 7600gs ile arasında baya bir fark var onun için hiç düşünmeden 2600xt
  • gıgabyte nin kartı çok azda olda daha pahalı kararsız kalmamın nedeninde buda etkili oldu illaki pahalı olması daha iyi anlamına gelmez elbette birde 2600XT de analog çıkış yok ilerde lazım olursa diye düşünmüştüm ama sanırım analog a ceviren bir soketi vardır.Benim mönitör samsung 960 DVI AMA BİR sorun olursa diger monitörü kullanayım demiştim
    quote:

Orjinalden alıntı: mgurgen

Bu ikisi arasında kalman garip çünkü 2600XT ile 7600GS arasında baya fark var...Bu ikisi arasından kesinlike 2600XT...

• 6600gt devirleri kapandı artık 2. elini bulabilirsin, sektör inanılmaz hızlı geliştiği için ve daha fazla para kazanılmak istendiği için bir ürün en fazla 1 sene vaya daha az kalabiliyor piyasada

seçtiğin kartlar arasında 2600xt daha mantıklı bir şeçim olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.