Şimdi Ara

Hangisini alayım lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar android tv box almayı düşünüyorum 3 sene önce bir tane almıştım 1gbram di kasmaya donmaya başladı kırdım attım şimdi ince eleyip sık dokumak ve ilgili bilgili arkadaşların tavsiyesini almak istiyorum, para konusunda 600 liraya kadar bütçem var , ben sadece film ve dizi izlemek için alıyorum yani öyle çeşitli programlar yükleyip makinayı yormak istemem, webten film izlerim genellikle kodide turkvod kullaniyorum oyun filan oynamıyorum , arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim 3 tane android box hakkında kararsız kaldım sizlerinde başka fikirleriniz varsa ona da acigim şimdiden teşekkürler o makinalri resimli aşağıda belirteceğim.
    1.) ALPSMART AS565-X3 Hangisini alayım lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Hangisini alayım lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
    2.)INCA V9 AMLOGIC

Hangisini alayım lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Hangisini alayım lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Hangisini alayım lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Hangisini alayım lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Hangisini alayım lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Hangisini alayım lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
    3.) HİREMCO NITRO X3 S905X3

Hangisini alayım lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Hangisini alayım lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Hangisini alayım lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Bir de ek olarak XIAOMI MI BOX S 4K buna pek sıcak değilim ethernet girişi yok,2 gb ram zaten televizyonum 4k değil normal hd plazma
    Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar sizin önerinizle birini alacağım TEŞEKKÜRLER

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 5 saattir bir allahın kulu cevap yazmamış be helâli olsun

• ben daha bugun xiaomi mi box aldim.bu saydiklarin daha iyi duruyor kagit uzerinde..
    gayet stabil calisiyor simdilik.ethernet adaptörü takabilirsin ayrica
    tek sikintisi android telefondan web browser cast edemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denzel7 -- 9 Nisan 2020; 3:30:24 >
  • Beelink 905x3
    Ugoos AM6 Pro
    Bunlardan birini al.
    Sorduklarının hiçbirini beğenmedim.
    Yine hata yapmak istiyorsan onları al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.