Şimdi Ara

Hangisini alayım? ( Xbox 360 gamepad)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox 360 bilgisayar için gamepad alacağım arkadaşlar. 1 ay önce araştırma yapmıştım bununla ilgili, hatırladığım kadarı ile ülkemizde kablolusu yok denmişti. Şuan gittigidiyorda hem kablosuz hem de kablolusunu buldum. Acaba ikisi de orjinal mi? Önce alan arkadaşlar var mı kırmızı pakette ikisi de.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pc-and-xbox360-gamepad-kablosuz-xbox-360-gamepad-96496351
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-ve-pc-microsoft-oyun-kolu-95049080#product-information

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursunnkalem -- 28 Ekim 2013; 9:33:11 >

• Kimse bilmiyor mu ? yarın siparişi vereceğim arkadaşlar, hangi modeli alayım? Orjinal olmayan bir şey almak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursunnkalem

Kimse bilmiyor mu ? yarın siparişi vereceğim arkadaşlar, hangi modeli alayım? Orjinal olmayan bir şey almak istemiyorum.
    Evet ikiside orjinal,bende gittigidiyor'dan almıştım.90 liraya da bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Praétorian

Evet ikiside orjinal,bende gittigidiyor'dan almıştım.90 liraya da bulabilirsin

Alıntıları Göster
    Kablosuz almanı öneririm, bir kaç yıldır kullanıyorum ; kablosuz oldugu için hiçbir problem yaşamadım.
    Sadece xbox kolunda ; analoglarda soyulma problemi yaşadım. O da benim çok fazla fifa oynamam ve yön tuşu ve analoga tırnaklarımla baskı yapmamdan dolayı oldugunu düşünüyorum :)
    Kablosuz al pişman olmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Vurucutim10

Kablosuz almanı öneririm, bir kaç yıldır kullanıyorum ; kablosuz oldugu için hiçbir problem yaşamadım.
    Sadece xbox kolunda ; analoglarda soyulma problemi yaşadım. O da benim çok fazla fifa oynamam ve yön tuşu ve analoga tırnaklarımla baskı yapmamdan dolayı oldugunu düşünüyorum :)
    Kablosuz al pişman olmazsın

Alıntıları Göster
    Teşekkürler yardımcı olduğunuz için arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kursunnkalem

Teşekkürler yardımcı olduğunuz için arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Bunların garantisi yok değil mi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

Bunların garantisi yok değil mi arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    Kadıkoy'den kablolusunu geçen sene 65 liraya almıştım, 1 hafta sonra 80 demişti adam.
    Kablosuz kol için ayrıca alıcı almak gerekiyor diye biliyorum bilgisayarda oynamak için, yanlış mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Kadıkoy'den kablolusunu geçen sene 65 liraya almıştım, 1 hafta sonra 80 demişti adam.
    Kablosuz kol için ayrıca alıcı almak gerekiyor diye biliyorum bilgisayarda oynamak için, yanlış mıyım ?

Alıntıları Göster
    Kırmızı kutularda alıcı ile beraber geliyor. Beyazlı yeşilli kutularda alıcı yok, PC'de alıcı almadan kullanamazsın. Kablolu almak istersen şurda var:http://www.n11.com/microsoft-xbox-360-kablolu-controller-hemen-kargo-P13259390

• quote:

Orijinalden alıntı: Reactive

Kırmızı kutularda alıcı ile beraber geliyor. Beyazlı yeşilli kutularda alıcı yok, PC'de alıcı almadan kullanamazsın. Kablolu almak istersen şurda var:http://www.n11.com/microsoft-xbox-360-kablolu-controller-hemen-kargo-P13259390

Bu linkteki fiyat çok iyiymiş gerçekten. Site güvenilir mi bir de bu satılan da aynı o kırmızı kutudakinin aynısı değil mi orjinal yani?

• quote:

Bunun fiyatı iyi hakkaten kablosuzunu 80 tlye falan bulabilir miyiz acabA?
  • Git bimeksten logitech f310 al 60 liraya USB Xbox ile aynı kol hatta daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

Git bimeksten logitech f310 al 60 liraya USB Xbox ile aynı kol hatta daha iyi bence

F310 dan kesinlikle uzak durun analoglarda dead zone ve input lag sorunu var.Ayrıca pedallı tuşlar çok sert pedalsızlarında ömrü çok kısa.
  • quote:

Hocam birde aparatlıların fiyatı bayağı yüksek normal xbox kolu alsak harici birde verici alsak sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Yok 80 TL'ye aparatlı bulamazsın. Aparatsız alıp ayrıca aparat alırsan da hep aynı fiyata geliyor. 110 liraya n11 de var. Kahraman Elektronik'ten aldım ben ama ordan almayın tavsiye etmem, kargoda falan sıkıntı çıktı.

• quote:

quote:

quote:

Yok 80 TL'ye aparatlı bulamazsın. Aparatsız alıp ayrıca aparat alırsan da hep aynı fiyata geliyor. 110 liraya n11 de var. Kahraman Elektronik'ten aldım ben ama ordan almayın tavsiye etmem, kargoda falan sıkıntı çıktı.

Şu an elimde f310 var oynamayı beceremediğim için kullanamıyorum pedallı tuşlar falan çok sert geliyor klavye ile oynuyorum.Aslında o 56 liralık kablosuzun siparişini vermiştim ama kablo işinide sevmiyorum geri iptal ettim.
    Sanal pazarda 60 liraya kablosuz gamepad 20 lirayada alıcı var.80 liraya geliyor ama bu seferde sıkıntı yaşar mıyım diye düşündüm kararsızım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu an elimde f310 var oynamayı beceremediğim için kullanamıyorum pedallı tuşlar falan çok sert geliyor klavye ile oynuyorum.Aslında o 56 liralık kablosuzun siparişini vermiştim ama kablo işinide sevmiyorum geri iptal ettim.
    Sanal pazarda 60 liraya kablosuz gamepad 20 lirayada alıcı var.80 liraya geliyor ama bu seferde sıkıntı yaşar mıyım diye düşündüm kararsızım.

hocam sanalpazarda ki lerin linkini atarmısınız size zahmet bulamadım bende

• quote:

Orijinalden alıntı: m3l4nkoliq

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam sanalpazarda ki lerin linkini atarmısınız size zahmet bulamadım bende

Alıntıları Göster
    Beyler F710- Ps3 v.s. hiçbirinin sol analog dayanmadı şöyle analog padi yırtılmayacak bi GamePad önerisi olan war mı

• quote:

Orijinalden alıntı: MusaMY

Beyler F710- Ps3 v.s. hiçbirinin sol analog dayanmadı şöyle analog padi yırtılmayacak bi GamePad önerisi olan war mı

Alıntıları Göster
    Ben kablolu olanı aldım. Gamepad güzel ama bir türlü alışamadım. Alışacak gibi de durmuyorum o yüzden satıcam sanırım.

• N11 deki ve diger sanal satis sitelerinde havuz elektronikten birsey almayin. Orjinal degil.kesinlikle. Kablolu getirmiyorlar pek turkiyeye cunku kablosuz ile.kablolu ayni fiyat.
    Golddan 110a almistim aparati ile :)
    Ama.piyasada.inanilmaz derecede sahte xbox gamepad var. Ondan bilindik bir magazadan alin. 10-20 kar etcem diye sahte kollara70 tl felan vermeyin. Kaldiki ikinci eli bile 70 tlye zor bulunan kolu sifir 65e nasil alcKsiniz akil var mantik vR
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

N11 deki ve diger sanal satis sitelerinde havuz elektronikten birsey almayin. Orjinal degil.kesinlikle. Kablolu getirmiyorlar pek turkiyeye cunku kablosuz ile.kablolu ayni fiyat.
    Golddan 110a almistim aparati ile :)
    Ama.piyasada.inanilmaz derecede sahte xbox gamepad var. Ondan bilindik bir magazadan alin. 10-20 kar etcem diye sahte kollara70 tl felan vermeyin. Kaldiki ikinci eli bile 70 tlye zor bulunan kolu sifir 65e nasil alcKsiniz akil var mantik vR
    Dediğin doğru kablolu orjinal değilmiş çünkü yurtdışından kablolu bizim ülkeye gelmiyormuş. Ama verdiğin örnek saçma çünkü wirelessin ikinci eli 70 civarı, kablolu ile aynı kefeye koymaya çalışmak yanlış.

Ben bunu bilerek kablolu aldım çünkü kendimi bildim bileli dpad ile oynamış birisiyim. Analoga alışcak mıyım diye kuşkum vardı ve bunu denemek için kablolunun fiyatı daha az risk almaktı. Şu an xbox gamepadi bıraktım köşede duruyor eskı gamepadimle oynuyorum çünkü analoga bir türlü alışamadım. Şimdi bu kabloluyu ıkıncı elde satacağım en fazla kaybım 15-20 tl olur. Ama kablosuz alsaydım çok daha fazla kaybım olurdu. Bir de bu yönden bakmak gerek.

Kısaca tavsiyem benim gibi analoga alısır mıyım kaygınız varsa ucuz olanı alın, deneyin kendinizi. Alışamadığınızda kaybınız daha az olur. eğer analoga zaten alışkansanız tabiki wirelessi alın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.