Şimdi Ara

hangisini alıyım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yakın zamanda tablet almayı düşünüyorum önceden mobee T1200 üm vardı ve tablet inanılmaz derecede bozuktu yaptırmak için çok uğtaştım ama olmadı şimdi tekrar bir tablet alıcağım ama t1200 gibi olmasından korkuyorum kafamda belirlediğim markalar şunlar

Ainol hero 10'1 ( hero2 değil onu beğenmedim)
    Onda v812
    Onda v811
    Ainol novo7 fire
    Cube u30gt
    Ainol aurora II

Tableti internette sorunsuz bir şekilde video izlemek ve 3D oyun oynamak için alıcağım hangisini alıyım ve güvenlibir şekilden nerden getirebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar3838wwn

yakın zamanda tablet almayı düşünüyorum önceden mobee T1200 üm vardı ve tablet inanılmaz derecede bozuktu yaptırmak için çok uğtaştım ama olmadı şimdi tekrar bir tablet alıcağım ama t1200 gibi olmasından korkuyorum kafamda belirlediğim markalar şunlar

Ainol hero 10'1 ( hero2 değil onu beğenmedim)
    Onda v812
    Onda v811
    Ainol novo7 fire
    Cube u30gt
    Ainol aurora II

Tableti internette sorunsuz bir şekilde video izlemek ve 3D oyun oynamak için alıcağım hangisini alıyım ve güvenlibir şekilden nerden getirebilirim ?

http://www.ucuzcity.com/asp/product/25716/Ainol-NOVO-10-Hero-10-1-16GB-IPS-Android-4-1-Jelly-Bean-Bluetooth

http://www.ucuzcity.com/asp/product/26579/Cube-U30GT-10-1-inc-10-1-inc-IPS-ekran-Dual-Core-CPU-Quad-Core-GPU-16Gb-1280x800-Beyaz-Renk

bu 2 sinden 1 i iyi tircih olur.

• 8" almak istiyorum bende onda v811 veya v812 alayım diyorum kıyaslarsak hangisi daha üstündür acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgili_bilgili

8" almak istiyorum bende onda v811 veya v812 alayım diyorum kıyaslarsak hangisi daha üstündür acaba?

bende U30gt ile v812 arasında kaldım v811 ile v812 arasında pek fark görememedim antutu benchmark dan test yapılması lazım videolarında vardır belki bi bakmak lazım arkadaşım v812 ile antutu dan 12900 puan aldığını söylüyor v81 de o civarlardadır heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar3838wwn

quote:

Orijinalden alıntı: bilgili_bilgili

8" almak istiyorum bende onda v811 veya v812 alayım diyorum kıyaslarsak hangisi daha üstündür acaba?

bende U30gt ile v812 arasında kaldım v811 ile v812 arasında pek fark görememedim antutu benchmark dan test yapılması lazım videolarında vardır belki bi bakmak lazım arkadaşım v812 ile antutu dan 12900 puan aldığını söylüyor v81 de o civarlardadır heralde

Bence Cube mini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.