MSI Katana 17 B13VFK-872XTR i7-13620H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4060 17.3" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/msi-katana-17-b13vfk-872xtr-i7-13620h-32-gb-1-tb-ssd-8-gb-rtx4060-173-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-44307708Specification CPU 13th Gen Intel ® Core™ i7-13620H processor 10 cores (6 P-cores + 4 E-cores), Max Turbo Frequency 4.9 GHz Operating Systems Free Dos Display 17.3" FHD(1920x1080), 144Hz Refresh Rate, IPS-Level Chipset Integrated SoC Discrete Graphics NVIDIA ® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU Up to 2250MHz Boost Clock 105W Maximum Graphics Power with Dynamic Boost. *May vary by scenario Video Memory 8GB GDDR6 Memory 16GB*2, DDR5-5200 Memory Slot and Max Capacity 2 Slots, Max 64GB Storage 1TB*1 NVMe SSD PCIe Gen4 ”Please consult service center for upgrading SSD.” Storage Slot 2x M.2 SSD slot (NVMe PCIe Gen4) Keyboard 4-Zone RGB Gaming Keyboard WebCam HD type (30fps@720p) Audio 2x 2W Audio Speaker Nahimic 3 Audio Enhancer, Hi-Res Audio Ready Audio Port 1x Mic-in/Headphone-out Combo Jack USB Ports 1x Type-C (USB3.2 Gen1 / DP) 2x Type-A USB3.2 Gen1 1x Type-A USB2.0 Video Ports 1x HDMI™ 2.1 (8K @ 60Hz / 4K @ 120Hz) LAN Gigabit Ethernet Wi-Fi/ Bluetooth Intel ® Wi-Fi 6E AX211, Bluetooth v5.3 Security Firmware Trusted Platform Module(fTPM) 2.0 AC Adapter 200W Adaptor Battery 3-Cell 53.5 Whrs Dimension (WXDXH) 398 x 273 x 25.2 mm Weight (W/ Battery) 2.6 kg Chassis Color Black Warranty 2 years limited warranty Xbox Game Pass One month of Game Pass Ultimate |
Hangisini almak mantıklı (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cihaztv kanalında Gigabyte harici incelemeler mevcut. Slayer serisi baya iyi görünüyor. Hem termal anlamda hem de özellikler olarak önde gibiydi.HP'deki ekran 100% sRGB değil. Bir de kasa ve klavye malzemesi ile menteşesinin kötülüğünden yakınıyordu millet. Onun dışında performans olarak baya iyi. Termal olarak da dengede tutuyordu laptopu.Gigabyte için ise bir önceki nesil olduğundan ben soğuk yaklaşırdım. Güzel makinedir evet ama fiyat olarak o segmentte alınacak başka cihazlar olduğundan satamadı gibi bir şey.Benim tercihim MSI üretimi Slayer'den yana olurdu. İncelemeleri izleyin görün.
-
Evet hocam bunu da gördüm ama babam ekranı çok büyük dedi o yüzden vazgeçtim ama canavar gibi pc
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bütün incelemelerini izledim ama alan kimseyi görmedim o yüzden emin olamıyorum incelemelerde fan sesi çok yüksek çıkıyordu 72dba o yüzden vazgeçtim kasayı msi üretiyor ise baya sağlamdır bilemiyorum ya gigabyte modelide çok güzel duruyor öneren de çok var
cihaztv de 52 db max. siz hangi modeli incelediniz bilemedim.
-
Canavar canavar; kullananı yer vallahi.
-
Hocam sizin dediğiniz 4070li model bu 4060 olan cihaz tv bunu incelemedi daha
Benim gigabyte modelinin stoğu bitmiş otomatik elenmiş oldu😔
https://www.youtube.com/watch?v=ZQmCnk0uIKs&feature=youtu.be 14.58 hocam hatta 80dba gösteriyor
Bu çok güzel. Fiyatı da iyi. Her türlü alınır.
-
17" e olmaz demiş konu sahibi ancak yüzey alanı büyüdükçe soğutma kapasitesi de artar bununla beraber dizüstünün ömrü de doğal olarak uzundur. MSI'ı seviyorum harbiden.
Geniş ekranda oyun oynamak daha güzel; dediğin gibi kasada geniş olunca ısının dağılacağı kabin geniş olduğu için mantıklı tercih olurdu.
Tercihlere karışmıyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X