Şimdi Ara

HANGİSİNİ ALMALIYIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Note 4 tavsiye ediyorsunuz ama bence fazla büyük ve kullanmayacağım özellikleri var. Görünüm olarak da pek beğenmedim açıkcası.
  • Z3 veya M8 den birini alın bence, veya bekleyin Z4 ile M9 arasından karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innovative -- 10 Şubat 2015; 20:54:54 >
  • Bu listeden tercihim i6 olurdu.
  • TeknolojiyeAtarlananAdam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Z3 alicam m8 pahali kaçar vallaha su geçirmez diye gözümü boyadı namussuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrUstndd

Teşekkür ederim Z3 alicam m8 pahali kaçar vallaha su geçirmez diye gözümü boyadı namussuz

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknolojiyeAtarlananAdam

quote:

Orijinalden alıntı: OnrUstndd

z3 nasıldır z3?

z3 gayet güzel cihazdır.Stabil cihaz almak istiyorsanız lg g3 ü bence elemelisiniz.g3 güzeldir ama laglar yaşanabilmektedir.m8,note4,z3,nexus6 tavsiye ederim.

G3'ü hakkında geçen gün; çok stabil, lag yok diyordun. Şimdi ne diyorsun. İnsanlarla dalga geçme bari.
  • Büyük ekran kullanacağım diyorsan Note 4 veya iPhone 6 Plus al. Android mi IOS mi istediğine karar ver, birini seç. Benim tercihim Note 4 olurdu.

Normal boyutta cihaz alacağım diyorsan, MWC'deki cihazları bekle. HTC M9 ve Galaxy S6 çok büyük ihtimal tanıtılacak. Bir ihtimal Z4, G4 de gelebilir.
    Hiç bekleyemem diyorsan küçükler arasında Z3 ideal bence.
  • İphone 6 Plus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 benchmark testlerinde geri kalıyor diğerlerine göre. Video çekimi açısından M8e göre renkler daha soluk. Her şeye rağmen z3 bana daha çekici geliyor ama başta yazdıklarımdan dolayı almak istemiyorum.
  • Yukarda arkadas guzel anlatmis iphone ve android farkini ama sunu es gecmis andrid diye bahsettigi arabanin motorunda hep bi kedi var. Arac icindede casus kamera var kesinlikle yukledigin bssit oyunlar dahi klavye bilgilerini bile istiyo aramalar, sifre bilgileri, sosyol ag hesaplarinin yonetimi vs. vs.

• Şuan iphone 6 plus aldım yeni ulaştı bana ve hiç pişman değilim gerçekten mükemmel, dış görünümüyle, hızıyla, stabilitesiyle kamerasıyla adeta murat 131 den cadillaca geçmiş gibiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meqan61

Şuan iphone 6 plus aldım yeni ulaştı bana ve hiç pişman değilim gerçekten mükemmel, dış görünümüyle, hızıyla, stabilitesiyle kamerasıyla adeta murat 131 den cadillaca geçmiş gibiyim.

Geçmiş olsun yağlı kazığa oturmuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremHocam

quote:

Şuan iphone 6 plus aldım yeni ulaştı bana ve hiç pişman değilim gerçekten mükemmel, dış görünümüyle, hızıyla, stabilitesiyle kamerasıyla adeta murat 131 den cadillaca geçmiş gibiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremHocam

quote:

Birader ben 5 yıldır android kullanıyorum ve neyin ne olduğunu da biliyorum apple dışında tek tercih edeceğim telefonda htc m8dir. Androidin ios'a göre avantajı var ios'un androide göre. Renkler ve zevkler tartışılmaz herkes androidde rahat edecek diye bi kaide yok, kimisi yağlı kazık sever kimisi...
    Anlatabildim umarım..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.