Şimdi Ara

Hangisini almaliyim? Logitec g213 mu razer Razer ornata expert mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar butcem dogrultusunda 300 liraya kadar klavye alicam mekanik istiyorum ama fiyaar cok yuksek o kadar vermek istemiyorum.

Logitech g213 tus dizilimi ve rgb olmasi bilek destegi olmasi cok iyi. Goruntu olarak da cok guzel. Tuslarina basmadim daha kontrol edemedim.

Razer ornata exper modeli chroma rgb olmayan modeli. Mediamarkta kontrol etmistim bilek destegi sungeri olsun basis hissiyati olsun gayet hosuma gitmisti. Ama rgb degil sonucta razer.

Genellikle oyun icin oynayacagim arkadaslar hangisini onerirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ornata yarı mekanik klavye hissiyatı daha iyi olur. G213 ile karşılaştırılması gereken cynosa, ornata bir tık üst logitechin klavyesinden...

Ornata rgb biraz pahalı diye hatırlıyorum. İlla rgb olsun istiyorsanız g213 alın bende Razer Cynosa Chroma mevcut bilek desteği yok ben 1-2 saat takılıyorum daha fazla kullanacaksan ve bileğin destekli klavyelere alışıksa g213 daha iyi olur. Eğer aydınlatma önemsizse tabiki Ornata daha iyi bir klavye...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya aslinda aydinlatma da cok onemli. Razer diger rgb chroma modeli cok pahali. Tek renk secenegi mi vardi bunda tam hatirlayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masterkeys Lite L modelimizi önerebiliriz. 200TL civarında satılıyor ve satın alan kişilerin çoğu memnun. Yeterli olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.