Şimdi Ara

Hangisini Almalıyım :S ' Creative SBS A300 - Logitech S220 - Altec Lansing BXR1121 - Microlab M668'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde dizüstü bilgisayarımda kullanmak için 2.1 ses sistemi almaya karar verdim ve her zamanki gibi bilgi toplamaya basladım. Öyle cok ahım sahım bisey aramıyodum zaten bütcem de bi yere kadar. Sistemi oyun oynarken ve film izlerken biraz daha kaliteli ses elde edebilmek icin alacagım.

Forumda uzun süre gezindim ve 2.1 lerle alakalı bi cok konuyu okudum ancak forumdaki konuları okudukca iyice kafam karıstı. Fikirlerim markadan markaya atlayıp duruyor bir türlü karar veremiyorum, yardımlarınıza ihtiyacım var..

Ayrıca 70 tlyi gecmeyecek sekilde önerilerinize de acıgım.

• 2+1 sbs a300 kullanmıştım sesi harika ötesiydi.
    Creative m5300 5+1 kullandım berbattı.
    Logitech x540 kullanıyorum suanda sesi harika. ( 5+1 )
    Tavsiye a300 ama logitechide bi dinleyin derim eğer fırsatınız varsa. Logiteche creativeden çok güveniyorum.
  • Bu konu hakkında forumda istemediğiniz kadar bilgiye ulaşabilirsiniz.Ben hergün aynı konuları görmekten sıkıldım ama insanlar hergün aynı konuları açmaktan sıkılmadı:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: John PHILIPS

Bu konu hakkında forumda istemediğiniz kadar bilgiye ulaşabilirsiniz.Ben hergün aynı konuları görmekten sıkıldım ama insanlar hergün aynı konuları açmaktan sıkılmadı:(

Evet haklısın cok fazla konu var ama bu konularda bi o kadar da zıt yorumlar var. Konularda ortak bi fikir olusmamıs oldugu icin actım bu konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeraNano

quote:

Orijinalden alıntı: John PHILIPS

Bu konu hakkında forumda istemediğiniz kadar bilgiye ulaşabilirsiniz.Ben hergün aynı konuları görmekten sıkıldım ama insanlar hergün aynı konuları açmaktan sıkılmadı:(

Evet haklısın cok fazla konu var ama bu konularda bi o kadar da zıt yorumlar var. Konularda ortak bi fikir olusmamıs oldugu icin actım bu konuyu.

Ortak fikir miOda ne.Tüm bildiklerini unut.4 senedir bu forumdayım şimdiye kadar hiç ortak fikirli konu görmedim her zaman yorum farklılıkları vardır forumlarda bu yorum farklılıkalrını bir araya getirmek için vardır.Saan düşen yorumlardan yola çıkarak sana uygun en doğru sistemi bulmak.

• a300 kullanıyorum çok memnunum basslar tizler dengeli sesde bozulma olmuyor kesinlikle a300
  • a300 bencede
  • bende a300'ü öneriyorum önceden kullandğım bi sistem ve halada laptop'umda kullanmaktayım bassları ve tizleri iyi verdiğin paranın karşılığını alıyosun doğrusu
  • arkadaşım ben de siparişini verdim pişman olurmuyum acaba sbs a300 den
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica__1994

a300 kullanıyorum çok memnunum basslar tizler dengeli sesde bozulma olmuyor kesinlikle a300

ben de sipariş verdim pişman olurmuyum ????

• quote:

Orijinalden alıntı: batu25

quote:

Orijinalden alıntı: metallica__1994

a300 kullanıyorum çok memnunum basslar tizler dengeli sesde bozulma olmuyor kesinlikle a300

ben de sipariş verdim pişman olurmuyum ????

dün geldi arkadaşım sesi harika logitech s220 bunun yanında 1+1 gibi kalıyor bunu neye dayanarak söylediğmi de sölim teyzemlerde ve dayımlarda s220 var ben de ona özenerek hatta karar verdim ilk başta s220 alacaktım bulun duğum bölgede satan olmadığı için creative a300 e karar verdim yani ikisindede bi tecrübem var a300 ün sesi inanılmazz

• bende çok memnundum şimdi x530 + sbs a300 kullanıyorum 7+2
  • A300 daha dengelidir bende olsam a300 alırdım
  • ben de kesinlikle a300 ü tavsiye ediyorum ve logitech s220 ile a300 arasında kalanlara artık hayret ediyorum ve a300 almayıpta s220 alanlarıda acaba ne düşünceyle aldıklarını gerçekten merak ediyorum
  • biz ikisini de aldık öbürü elimizde kaldı ikisinide görmiş biri olaraktan critiv al diyom sbs 300 yazandan al
  • Bende dün creative a300 aldım iyikide aldım tavsiye ederim
    not verecek olursak
    Bass: 5
    Tiz:4 :d nasıl not oylaması ama
  • Logitech S220 kullanıyorum s220 alırsanda pişman olmazsın a300 nasl bir sistem bilmiyorum ama s220 ın bassları harika küçücük subwooferıvar ama sesi yarıya getirince evi titretiyo tizlerde fena değil fiyatına göre çok iyi bir sistem sesi sonuna kadar açınca bile seste bozulma olmuyo bu konuda garanti verebilirimki sesi sonuna kadar açamıyorum zaten...

massive attack seviyosan s220 al bassları çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 10 Mart 2010; 18:40:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.