Bildirim
hangisini tavsiye edersiniz???
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
xm160 içlerinde fiyatları aynı olsa da en iyisi.Öncelikle bass tiz dengesi güzel aynı zamanda uzun süre dinlediğinizde rahatsızlık vermiyor oldukça hafif daha önce mx360 200 kullandım mx 360 da midler fazla uzun dinlemelerde rahatsız ediyor mx200 güzel sese sahip fakat mx 160 mx200 den ses çıkışı olarak daha başarılı bu da daha dinamik bass sesler ve hoş tiz mid anlamına geliyor.Mx360 tavsiye etmiyorum nedeni mx 160 varken gereksiz duruyor.Mx serisinin en iyi kulaklıkları mx 160 760 mx 300 450dir.Eski serilerde kulaklık pedleri çok çıkıyor içlerinde en iyi mx 760 mx160 ve sonra mx450 mx300 mx360.mx260 denemedim.Aralarında abartılı farklar yok eğer limitin 30 lira ise mx160 pahalı olan iyi olmuyor mx660 560 500 bence bass dinamiği düşük pek fiyatının kulaklıkları değil.Kulaklıkta özellikler yanıltıcı olabilir perfprmans ve kullanıcı izlen,mlerine göre al.Hayırlı olsun. -
mx160 tavsiye ederim. -
Bende mx160 tavsiye ederim. -
aynı soruyu metan müşteri hizmetlerine sormuştum cevabı aynen koyuyorum.
quote:
Merhaba,
Bahsettiğiniz ürünler temelde aynı sürücüyü (driver) kullansalar da, ufak ayar farklılıklarıyla, farklı tınıların (sound) elde edildiği modellerdir. Aynı müziği kullanarak, üç ürünü de arka arkaya dinlediğinizde, farkı rahatlıkla anlayabilirsiniz. Ayrıca ürünlerin frekans cevapları, SPL değerleri de farklıdır.
Bununla birlikte Sennheiser, pazar şartlarını takip eden ve pazarın ihtiyacına yönelik ürünler üreten bir firma olarak, bu üç ürün ile üç farklı fiyat kategorisini de yakalamayı amaçlamıştır. MX 160’da sadece siyah, MX 260’da sadece gümüş renkleri sunulurken, MX 360’da siyah ve beyaz renkler de bulunmaktadır. Diğer modellerde de aksesuarlar işin içine girmeye başlamaktadır.
Eğer kararsız kaldıysanız, yüksek rakamlı modeli tercih etmenizi öneririz. (MX 160 -> MX 760) Ancak giriş seviyesi olan MX 160 modelimizin dahi, piyasadaki benzer fiyat aralığında olan rakiplerinden çok daha detaylı ve dolgun ses verdiğinden emin olabilirsiniz.
Teşekkürler,
Sennheiser
kulakligim.com ekibi
bu arada bende mx160 var. fiyatı kesinlikle kulaklığın kalitesi ile ölçme bu model için. fiyatının çok üstünde iş çıkaran bi model. sennheiser in diğer markalarla makara yapmak için sattığı bi ürün bana kalırsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi execut -- 11 Nisan 2009; 21:56:43 >
-
Arkadaşlar Mx160 modelini Şirinevler NT'de bulabilir miyim? -
http://www.kulakligim.com/nerede.asp?
yetkili satıcıları burdan görebilirsin. -
arkadaşlar mx300 hakkında bir bilgisi olan veya deneyimi olan yokmu??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X