diğer başlıkta yazacaktım mesajımı ama 9 Mart'tan beri bir hareket olmamış tavsiye bölümünde,
o nedenle buraya yazmayı uygun buldum, bir notebook arıyorum,
1. bütçem maksimum 1500 tl 2. Isınma problemi olmayan bir makine arıyorum 3. Çok ağır programlar kullanmamakla beraber son dönem oyunlarını çalıştırabilecek bir ekran kartı (ki forumda bunun Ati'nin 5650 olduğunu gördüm) olmasını tercih ediyorum, 4. İşlemcinin intel olmasını istiyorum ama i3 ve i5 ve i5 460 i5 430 farklarını tam olarak bilmiyorum, 5. Boyutunun mutlaka 15 inçteen küçük olmasını istiyorum, 6. Belleğin 3 gb olmasını istiyorum ama 4 gb daha iyi olur diye yazılıyor forumda
Bu şartlarda karşılaştırma yaptığım bir dosyayı sizlerin görüşlerine sunuyor ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
Öncelikle 3820'lerde dvd sürücü yok.Bunu değerlendirin. Size önerim ilk seçenek olur.3gb ram şu an için her şeye yetiyor.Gerekirse ileride 1gb'liğin yerine 4gb alırsınız,6gb raminiz olur.
quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
Öncelikle 3820'lerde dvd sürücü yok.Bunu değerlendirin. Size önerim ilk seçenek olur.3gb ram şu an için her şeye yetiyor.Gerekirse ileride 1gb'liğin yerine 4gb alırsınız,6gb raminiz olur.
Yanıtınız için çok teşekkürler,
peki maksimum bellek olarak 4gb yazılmış özelliklerde,
yine de dediğinizi yapabilir miyim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme