Şimdi Ara

hangiuniversite.com a GİRİP ÜYE OLUN TERCİH YAPIN,DAHA İYİ İSTATİSTİKLER ÇIKARIRIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hattınız vodafone ise vodafone'un sitesinden anında cepözgür tarifesine geçerek premium üye olabilirsiniz. Şayet ben öyle yaptım
  • Premium üye olmadan sonucu göstermediğine göre, insanlar sadece başkaları için daha isabetli istatistik olsun diye üye olmazlar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Premium üye olmadan sonucu göstermediğine göre, insanlar sadece başkaları için daha isabetli istatistik olsun diye üye olmazlar bence.

Biz zaten premium üyelikte olan bilgileri elimizdenh geldiğince paylaşmaya çalışıyoruz. Eğer diğer arkadaşlar da üye olursa daha doğru sonuc elde ederiz. Ve onlar premium olmamasına rağmen yine de az çok premium gibi faydalanmış olurlar siteden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arc Reactor -- 3 Ağustos 2010; 0:07:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arc Reactor

quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Premium üye olmadan sonucu göstermediğine göre, insanlar sadece başkaları için daha isabetli istatistik olsun diye üye olmazlar bence.

Biz zaten premium üyelikte olan bilgileri elimizdenh geldiğince paylaşmaya çalışıyoruz. Eğer diğer arkadaşlar da üye olursa daha doğru sonuc elde ederiz. Ve onlar premium olmamasına rağmen yine de az çok premium gibi faydalanmış olurlar siteden.

aynen sadece nereyi kazandıgınız yazmaz,ama istatistiklerden neresi geleceğini çıkarırsınız hepimiz için..

• Bende premium üyeyim arkadaşlar kaydolun biz eilmizden geldiğince yardım ederiz. Amacımız ortaya kabataslakta olsa bişeyler çıkarmak
  • walla ben üyeyimde pre alamıorm malesef...
  • Hesabıma göre yarın bu saatlerde 90bin üye olacak bu gidişle biraz daha çabalarsak 100 bin olur sonraki güne,yani son provaya şuan 85bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi01ozi01 -- 2 Ağustos 2010; 23:59:19 >
  • 100bine ulaşsak keşke ama bana pek olmayacak gibi geliyor. Ama prova öncesi üyelerin artma hızı biraz daha artar diye düşünüyorum. Yarın yani.
  • quote:

100bine ulaşsak keşke ama bana pek olmayacak gibi geliyor. Ama prova öncesi üyelerin artma hızı biraz daha artar diye düşünüyorum. Yarın yani.

bence yrn provaya 90 bin kişi katılacak,son provaya 95-100 bin arası.bu oran yeterli bence,500bin de 100bin kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi01ozi01

quote:

100bine ulaşsak keşke ama bana pek olmayacak gibi geliyor. Ama prova öncesi üyelerin artma hızı biraz daha artar diye düşünüyorum. Yarın yani.

bence yrn provaya 90 bin kişi katılacak,son provaya 95-100 bin arası.bu oran yeterli bence,500bin de 100bin kişi

ben tercih listemi yapmıştım taaa kaydoldugum günkü rastgele yaptıgım terch listesi çıktı bugün yine karşıma. Acaba hergün girip güncellememiz mi gerekiyor bu listeyi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ErDem-S

quote:

quote:

ben tercih listemi yapmıştım taaa kaydoldugum günkü rastgele yaptıgım terch listesi çıktı bugün yine karşıma. Acaba hergün girip güncellememiz mi gerekiyor bu listeyi ?

onu bilmiyorum hocam,ama provalardan sonra güncellesek iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

ben normal üyeyim puanını gir diyor bilgileri yazıyorum ama kayıt bulunamadı yazıyor:S

lys ye girmeyenlerin sonucları bu sene cıkmıyor malesef
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ErDem-S

quote:

quote:

onu bilmiyorum hocam,ama provalardan sonra güncellesek iyi olur

dostum provadan önce güncellemek gerekmiş. Saat 00 00 da alıyomş listeyi 00 01 de güncellesen diğer provaya sarkıyor benmki öle oldu artık yarına hayırlısı :)

• arkadaşlar tercih listelerinizi bugün 00.00'dan önce son şekliyle güncelleyin çünkü o saatten sonra yapılan değişikliği sistem kabul etmiyor
  • ya varya dünyada sizin kadar sazan bir kütle yoktur ha..siz bu kafayla üniversitedende girdiğiniz gibi çıkarsınız..bundan kesin eminin oldum şimdi..
    böyle önününeze gelen herşeye atlarsanız işiniz zor sizin.

1. bu olay tamamen PARA işi
    2. burada insanlar ÖSYM deki kadar ince eleyip sık dokuyarak tercih yapmazlar.
    3. sırf benim etrafımda 3-5 adam var TM ci olup MF-4 te iyi sıralaması olan veya MF ci olup hukuk veya anasınıfı yazmayı düşünen..

daha imam hatip ve meslek liselileri hesaba katmıyorum bile..
    4. bu sistem daha yeni ve elde hiç bir veri yok bir bölüme alandışı kaç klişi girer alan içi kaç kişi girer belli değil..
    5. adamların eline daha sonra çıkarları için veya ne amaçla kullanacakları belli olmayan.kendi verilerinizi ve bilgilerinizi neden veriyorsunuz?

ya dayanamdım artık yazdım işte...hepinize saygılar
  • biz ince eleyip sık dokusunlar die ugrasıoz işte dostum senin gibilerin anlamadığı bu şu sitenin 200bin üyesi olsa hepsi tercih yapsa fena mı nerde olduğunu görmüş olurdun az çok. ama işte senin kafada çok insan var ve bu hizmetin sadece para amacı güttüğünü düşünüolar.sistem için bi veriye gerek yok zaten sadece tercih yapacaksın we sistem tercih edilme oranlarına göre senin tercihlerine yorum yapıcak bu kadar basit ama işte buna bile bi çamur atıosunuz bence değmez uğraşmaya millet için adamların emeğine saygı göster bari....
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverarrow

biz ince eleyip sık dokusunlar die ugrasıoz işte dostum senin gibilerin anlamadığı bu şu sitenin 200bin üyesi olsa hepsi tercih yapsa fena mı nerde olduğunu görmüş olurdun az çok. ama işte senin kafada çok insan var ve bu hizmetin sadece para amacı güttüğünü düşünüolar.sistem için bi veriye gerek yok zaten sadece tercih yapacaksın we sistem tercih edilme oranlarına göre senin tercihlerine yorum yapıcak bu kadar basit ama işte buna bile bi çamur atıosunuz bence değmez uğraşmaya millet için adamların emeğine saygı göster bari....

arkadaşım kişisel olarak bana sataşma..senin gibi düşünmek zorunda değilim..

bir kere o verilerle neler yapılabileceğini biliyormusunda kesin konuşuyorsun..bildiğini hiç sanmıyorum.bilsen zaten burada mal mal dolaşmaz tercihini çoktan yapmış olur. gider üniversite öncesi kendini üniversiteye hazırlayıcı işler peşinde koşardın..( yabancı dil kursu, beyin temmelli kurs, sosyalleşme eğitimi v.s..)

bunları yapanlar zaten buralarda ugraşmazlar.

kesin bu adamların buradaki savunucu yalaka zihniyetlerinden birisin.. bu gayet açık sekilde belli oluyor.

elbette düşüncen bireysel anlamda fikir veriyor.. ama başkalarına satasırsan veya bu amaçla kullanırsan iş değişir.

• kişisel olarak kimseye sataşmıorum dostum senin üzerinden genelleme yapıorum. ben hiçbişekilde bişiyin sawunuculuğunu da yapmıorum demek istediğim sadece şu burda söz konusu senin geleceğin ve ne kadar para tuzağı olarakta görsen bunu yapmalısın. dediğime dikkat et 200bin aday olsa yani üye hepsi tercih yaptıgında yerini görsen fena mı benim sawunduğum görüş bu ben bu konu hakkında başka bi başlıkta açtım neden ösym weya aynı sistem parasızda yapmıoda herkes katılmıo die demekki bi maliyeti var dendi konu kapandı ama senin görüşün bilgilerimizi verioruz başımıza bişi gelir gibisinden sanırım hergün ayrı bi yere imza atıoruz hocam ona bakarsan burası türkiye heran herşey olabilir korkuyla yaşanmaz ki. nerdeyse 100bin kişiyiz hangimizin bişiyine dokunabilirler yapsalar bile onları bulmak çok kolay öle film senaryolarındaki gibi dolandırıldım gittim değil artık bu ülkede. ama pre üye olmadan yapacağın bir liste en azından gerçek sonuca yakın bişi olusturmamızda yardımcı olacak bunu unutma derim...

• bak güzel kardeşim. sana bir abi ve bu işlerde kaşarlanmış biri olarak sunu belirtmek isterim..

bu dediğin olaya 2., 15., veya 33., bir MF -4 cünün katılmadıgını düşün...( zaten katılmamıştır büyük olasılıkla başka şeylerle uğraşıyordur.)

1 yanlışın bile yüzbnleri etkilediği bir sınavda( bu kadar hassas bir sistemde yaklaşık diye bir sey olamaz), sistemde..bu para tuzağı seyler bu adamların gireceği yerlere bunlardan çok çok sonraki adamalrı yerleştireceği için..kesinlikle sağlam bir sonuç olmayacaktır.. sadece milleti kandıracaktır..

ne diyeyim kendinizi kandırmaya devam edin o zaman

BALIK BAŞTAN KOKAR mantıgı umarım anlatabilmişimdir?
  • Lütfen tartışmayalım,istemeyen üye olmaz..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.