Şimdi Ara

hani olur mu sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba şimdi benim şöyle bir durumum var ben ders çalışmaya geçen sene başladım tam 1 sene 2 ay oldu her gün düzenli 3-4 saat çalıştım ama anadolu meslek lisesindeyim
    son senem,ders çalışmadan önce gerçekten sıfırdım 2 üzeri -1 bile ne bilmezdim o derece şimdi ygs 350-360 civarı geliyor fen ve mat 30 dan aşağı düşmez iken türkçe ve sosyal
    20 lerde sürünüyor lys durumum da 330 fln kimya fizik bio 20 den aşağı düşmez mat 35-40 geo 22 net fln şimdi bu sene benim umudum yok seneye çalışsam ham 450 olur mu yapan arkadaşlar varmı rica etsem yorumlarınızla bana yol gösterirmisiniz?? vakit ayırıp yorumlayan herkeze teşekkürler...

• olabilir sana bagli
  • Bir meslek lisesine göre iyi durumdasın.Olabilir.
  • peki arkadaşlar dediğim sürede buraya gelmem normal mi yoksa daha çabuk olabilirdi diyen var mı tekrar teşekkürler...
  • ygs 1 . 2 mi 350 geliyor
  • arada 3 5 puan fln oynuyor fazla değil yani ygs (1 ile2)
  • tabi kimse garanti veremez ama bence türkçeni 35+ yapacak hale getirr ve çalışmaya da azimle devam edersen olur gibi. sınava doğru da sosyale ağırlık verirsin. 30 yapsan kurtarır. matematiği ve feni de 35+ yaptın mı olay biter. ama elbette daha çok çalışman lazım. ancak türkçeden hiç korkmana gerek yok, paragraf yapamıyorsan çöze çöze pratik kazan, dil bilgisiyse daha kolay, doğru düzgün 1 hafta çalışsan kapatırsın. neyse diyeceğim o ki sende biter.
  • arkadaşlar paragrafta dikkatimi toplayamıyorum sabah kitabı yırtıyordum bide az kaldı stres fln çok arttı durumlar kötü bide meslek lisesi olunca çevremde iyi arkadaş pek yok gibi seneye kalıcam görüldüğü üzere ama bir şey daha sormak istiyorum yardımcı olmanızı rica edicem arkadaşlar seneye haftada 1 saat temel ders fizik,mat,kimya .. yapamadığım sorular için ders mi alsam konuları ztv fln hallediyorum yoksa dersaneye mi gitsem tekrar teşekkürler...
  • Daha çabuk olabilirdi bence 1 sene 2 ayda 350 360 az geldi gözüme mesela bende meslek lisesiyim hiç sınav takmazdım ama temelim vardı ilkokulda derslerim iyiydi
    3 sene boş boş gezdik tozduk son sene nin 15 tatilinde çalışmaya başladım 340 350 ygs 1 400 410 ygs 3 4 den yapıyorum yani 1.5 ayda geldim bu düzeye 1 sene 2 ayda çok daha iyi yapabilirdin heleki günde 3-4 saat düzenli çalışma ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5mhmtr7

Daha çabuk olabilirdi bence 1 sene 2 ayda 350 360 az geldi gözüme mesela bende meslek lisesiyim hiç sınav takmazdım ama temelim vardı ilkokulda derslerim iyiydi
    3 sene boş boş gezdik tozduk son sene nin 15 tatilinde çalışmaya başladım 340 350 ygs 1 400 410 ygs 3 4 den yapıyorum yani 1.5 ayda geldim bu düzeye 1 sene 2 ayda çok daha iyi yapabilirdin heleki günde 3-4 saat düzenli çalışma ile

ama şuda var lys mat tan 34-37 çıkarıyormusun lys kimya 4 defa 27 net çektim lys fizik sadece dalgalar ve ışıkta kırınım kaldı hani ağırlık bunlara verdim ama haklısın aslında ilk başlarda mal gibiydim bişey anlamıyordum
    he bide uğura gidiyorum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.