Şimdi Ara

Hani saatler geri alınıyordu lan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftadır bekliyorum ama hala saatimi iade etmemi istemediler. Adres bilgisini mi bulamadılar acep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaaaa xD
  • Arkadaş espri yapmaya çalıştı beyler.
  • Nick ve Alacağı tepki o kadar uyuyorki.Adam laf yemek için üyelik almış resmen

kimsin sen cik disari
  • Saat yerine beynini almislar.

Beyin.avi
  • tüm alkışlar buraya, bu dünyayı umursayan bu degerli dostumuza...bravo sana...
  • Nick-Konu uyumu..

• Dursun, saatlerin geri alınacağını duyunca, evdeki saatleri toplayıp Saatçi Temel’e gider:
    - Ula Temel, saatler geri alınacakmış. Biz de evdeki saatleri senden satın aldığımız için sana getirdik. Bunları geri alacaksun da.

Temel kendinden emin bir şekilde:
    - Öyle yağma yok. Ben de duydum ama, sadece 1 saat geri alınacakmış. 1 tanesini alırım, diğerlerini almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Dursun, saatlerin geri alınacağını duyunca, evdeki saatleri toplayıp Saatçi Temel’e gider:
    - Ula Temel, saatler geri alınacakmış. Biz de evdeki saatleri senden satın aldığımız için sana getirdik. Bunları geri alacaksun da.

Temel kendinden emin bir şekilde:
    - Öyle yağma yok. Ben de duydum ama, sadece 1 saat geri alınacakmış. 1 tanesini alırım, diğerlerini almam

güldürmedi ama yine de sağol
  • boş bulundum girdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimsin sen cik disari

1 haftadır bekliyorum ama hala saatimi iade etmemi istemediler. Adres bilgisini mi bulamadılar acep.

66 ayliklar daha uyuyor. Saat 10 gibi kalkarlar. Sen cok yanlis bir zaman da gelmissin.

• lan mı ?
  • Nick ve Alacağı tepki o kadar uyuyorki.Adam laf yemek için üyelik almış resmen

kimsin sen cik disari
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

Orijinalden alıntı: kimsin sen cik disari

1 haftadır bekliyorum ama hala saatimi iade etmemi istemediler. Adres bilgisini mi bulamadılar acep.

66 ayliklar daha uyuyor. Saat 10 gibi kalkarlar. Sen cok yanlis bir zaman da gelmissin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.