Şimdi Ara

Hani 'Teşvik' almamıştın Erman Toroğlu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DR.ADNAN

quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Siz nasıl bir taraftarsınız ki hakkınızda suçlama yapıldığında ''YA YOK ÖYLE BİR ŞEY DAHA SAVUNMAMIZI ALMADILAR NASIL KÜME DÜŞÜREBİLİRSİNİZ'' diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz ama başkası ortaya bir şey attığında daha savunmayı dinlemeden adama neler demişsiniz. YAZIK.

Daha bu bir başlangıç, bununla ilgili başka neler çıkacak zamanla... Ayrıca ortada teşvikle ilgili bir itirafçı var, yaşayan 4-5 kişi olduğunuda söylüyor, siz neden bu şahısı koruma gereğini duyorsunuzki...

Bizde de çarşaf çarşaf tapeler var her yerde evet her şey çıkacak zamanla her şeyi göreceğiz. Bak şunu anlamalısın ben orada teşvik almamış diye bir şey söylemedim siz nasıl ki şike konusunda bizim savunmamızı almadan yargılayamazsınız diyorsunuz Erman Toroğlu bakalım konu ile ilgili ne diyecek önce onu bekleyelim dedim ama siz kendinize yapılınca Türkiye'yi ayağa kaldırırsınız ama başka birine aynı şeyi yapmaktan en ufak bir utanç duymazsınız.

• GS'lilere hakkaten acıyorum.Şu videoya bile gelip muhalefet olabiliyorlar :D harbi zorlarına gitmiş demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

ilkerinanç ve eşruhum u konuya bekliyoruz yanlarında bonuslarıyla beraber

bana ne erman toroğlunun teşvik alıp almamasından onu anlamadım?niye kışkırtıp sonra insanlara provakatör diyorsunuz?.sensin buradaki provakatör işte anlayamıyormusun bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek1907

GS'lilere hakkaten acıyorum.Şu videoya bile gelip muhalefet olabiliyorlar :D harbi zorlarına gitmiş demekki.

Sen arkadaşın yazdıklarını gerçekten doğru anladığına emin misin?

Laf doğru. Bunu inkar eden yok dimi?

Ayrıca sizin teşvik verdiğinizi, şike yaptığınızı kaç kişi söylüyor ve kaç tane deliller vs var ve siz biz size şikeyle ilgili bişey söylediğimizde savunmamız daha alınmadı o yüzden hiç bişey kesin değil diyorsunuz. Ama Başka birisi yani erman toroğlu teşvik almıştır diye bir video çıkınca hemen adama neler söylüyorsunuz.

Burada videoya muhalefet olmuyoruz. Olması gerekeni söylüyoruz yoksa Erman toroğluyu hiç sevmem.

• quote:

quote:

quote:

Siz nasıl bir taraftarsınız ki hakkınızda suçlama yapıldığında ''YA YOK ÖYLE BİR ŞEY DAHA SAVUNMAMIZI ALMADILAR NASIL KÜME DÜŞÜREBİLİRSİNİZ'' diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz ama başkası ortaya bir şey attığında daha savunmayı dinlemeden adama neler demişsiniz. YAZIK.

Daha bu bir başlangıç, bununla ilgili başka neler çıkacak zamanla... Ayrıca ortada teşvikle ilgili bir itirafçı var, yaşayan 4-5 kişi olduğunuda söylüyor, siz neden bu şahısı koruma gereğini duyorsunuzki...

Bizde de çarşaf çarşaf tapeler var her yerde evet her şey çıkacak zamanla her şeyi göreceğiz. Bak şunu anlamalısın ben orada teşvik almamış diye bir şey söylemedim siz nasıl ki şike konusunda bizim savunmamızı almadan yargılayamazsınız diyorsunuz Erman Toroğlu bakalım konu ile ilgili ne diyecek önce onu bekleyelim dedim ama siz kendinize yapılınca Türkiye'yi ayağa kaldırırsınız ama başka birine aynı şeyi yapmaktan en ufak bir utanç duymazsınız.

Sizin utanç duymadığınız gibi değilmi, videoda GS a karşı teşvik almışlar birde bu adamı savunmaya geçerken bence vicdanınız hissetmiştir utancı ama gelgörki FB düşmanlığı o kadar büyükki bunu bile inkar ediyorsunuz...

• quote:

• bunların ipi ile kuyuya inenler vardı.Çıkarmak lazım onları o çukurdan gidecekleri yer malum çünkü
  • teşviği veren yine fenerbahçe
  • peki bu adam kim ki buna inanıyo millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

bana ne erman toroğlunun teşvik alıp almamasından onu anlamadım?niye kışkırtıp sonra insanlara provakatör diyorsunuz?.sensin buradaki provakatör işte anlayamıyormusun bunu?

seni ilgilendirmiyorsa çık git o zaman fenerbahçe bölümünden

• quote:

quote:

quote:

zaten yazmıyorumki sen sataştın durduk yere biz de ne ayaksın sen diye sorduk.bana ne erman toroğlunun teşvik alıp almamasından?bak ikinci kez söylüyorum.... bak provakatör sensin burada.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım hiç gerek yok BLOK koy kurtul, tüm FB lilere öneririm..

• sadece bu konuda mısınız peki ? gidin şikayet edin..

fener bölümüne giriyorsunuz, işiniz gücünüz gelip ortalığı karıştırmak. bjklilerle gslileri yanında da trabzonluları bir edip fenerlilere karşı kullanmak..

farkında değiliz sanma, herşey belli.. biz de sizinle dalga geçiyoruz işte, ister provakatör de, ister troll ne farkeder ki..

gidin kendi bölümünüzde tartışın. isterseniz küfür edin bize ne?? ama gelipte burada olumsuz eleştiri yapıp milleti gaza getirirseniz bizde

savunma mekanizması oluştururuz olay bu yani
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım hiç gerek yok BLOK koy kurtul, tüm FB lilere öneririm..

gerek yok tabi anlatamadık size bunu.tek bir mesajım yokken gelip sataşıyorsunuz sonra hatalı suçlu gene ben oluyorum.yaptığınız yanlış.

• quote:

GS'lilere hakkaten acıyorum.Şu videoya bile gelip muhalefet olabiliyorlar :D harbi zorlarına gitmiş demekki.

Hepsini blok etmek istiyorum tarif et sana bi nasil oluyor ben bulamadimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

buyur abi çayın

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

quote:

quote:

buyur abi çayın

eyvalla genç.
    yalnız ben sizin maksadınızı geç de olsa anladım sanırım.hemen hemen her mesajıma hangi bölümde olursa olsun kışkırtıcı mesaj yazıp insanlarla münakaşaya girmemi sonucunda da bak bu adam herkesle kavga ediyor intibası uyandırmayı istiyorsunuz.çabuk gaza geldiğimi anlamışsınız yani.zaten yöneticiler ufaktan ufaktan başladılar gene abuk subuk uyarı puanları vermeye.geçen çoluk çocuk muhabbeti dediğim için verdiler cezayı.ki bu hergün en az 50 kez yazılan bir mesaj,buna ceza versen forumda adam kalmaz...yazdıklarım hoşunuza gitmiyor bu adam ve birkaç kişi daha ceza alıp yazmazsa istediğimiz gibi at koştururuz diyorsunuz.bende sizi kaale alıp cevap veriyorum.sorun burdan kaynaklanıyor.halbuki yaw he he deyip devam etsem sizi sallamasam hiçbi sorun yaşamayacağım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

quote:

quote:

buyur abi çayın

eyvalla genç.
    yalnız ben sizin maksadınızı geç de olsa anladım sanırım.hemen hemen her mesajıma hangi bölümde olursa olsun kışkırtıcı mesaj yazıp insanlarla münakaşaya girmemi sonucunda da bak bu adam herkesle kavga ediyor intibası uyandırmayı istiyorsunuz.çabuk gaza geldiğimi anlamışsınız yani.zaten yöneticiler ufaktan ufaktan başladılar gene abuk subuk uyarı puanları vermeye.geçen çoluk çocuk muhabbeti dediğim için verdiler cezayı.ki bu hergün en az 50 kez yazılan bir mesaj,buna ceza versen forumda adam kalmaz...yazdıklarım hoşunuza gitmiyor bu adam ve birkaç kişi daha ceza alıp yazmazsa istediğimiz gibi at koştururuz diyorsunuz.bende sizi kaale alıp cevap veriyorum.sorun burdan kaynaklanıyor.halbuki yaw he he deyip devam etsem sizi sallamasam hiçbi sorun yaşamayacağım...

takıl kafana göre o zaman hacı

• quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

quote:

Hepsini blok etmek istiyorum tarif et sana bi nasil oluyor ben bulamadimda

üstte blok yazıyorya onların mesajlarından birindekine bas.bloklayabilirsin.cidden ugrasılmıyor.sogudum DH den artık.girip 2 kelime konusamıyoruz.adamların alayı burda gidin kendi konunuzda takılın.ben bakmıyorum bile oraya tek tük yani....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.