Şimdi Ara

Hani Türklük ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Not : Beşiktaşlıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Hani Türklük ??

Fener-Chelsea maçı öncesi Beşiktaş tribünü

bak benım derdımı bu foto gusel anlatıyoo benım fenerlen besıktaslan galatasaray vs ıle sorunum yok benım sorunum bu formayı gıyenlerle bu dusunceyı tasıyanlarda neden anlamak ıstemıyosunuz.
  • O türk takımı dediğin takımda tonla yabancı topçu var ve dünyanın parasını götüryor banane lan ne tutucam nerde türk futbolcular ? utanmasalar 11 kişi yabancı çıkacak ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

http://www.vidivodo.com/133347/cimbom-chelsea-karsilamasi

Gurur duyarım

Bak bu link güzel olmus anlatmak ıstedıgım tek sey burada eyw kardeşim

• İlkokulda Fenerbahçe dışında Türk takımlarını düşman gibi görürdüm. Hatta futbol ile ilgili tartışmalar genelde arbedeye dönüşürdü. Ama büyüdükçe yaptığım çocukluğun farkına vardım.

Yarın bi savaş olsa o destekleyip alkış tuttuklarınız sizi gözünü kırpmadan gebertir. Geniş düşünün gençler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cn.gates

İlkokulda Fenerbahçe dışında Türk takımlarını düşman gibi görürdüm. Hatta futbol ile ilgili tartışmalar genelde arbedeye dönüşürdü. Ama büyüdükçe yaptığım çocukluğun farkına vardım.

Yarın bi savaş olsa o destekleyip alkış tuttuklarınız sizi gözünü kırpmadan gebertir. Geniş düşünün gençler .

• bi futbol maçını amma büyüttünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Hani Türklük ??

Fener-Chelsea maçı öncesi Beşiktaş tribünü

bu olayi zaten fener başlattı. 2001 deki gs-real maçı öncesi fenerliler real forması giyd, real bayrağı açtılar stadlarında.

bu fitili ateşledi.

kaldıki yenilen takım bjk ve hiç üzülmedim. meşhur spor bölümünde robinho konularında, gelmez diyenlere gazozo resmi atan bjkliler , aynı zamanda bu lige yakışmıyoruz biz ligada oynamalıyız, moda beşiktaş , dublin yolu gözüktü gibi yer yer ligimizi dahi küçük düşürücü mesaj atan bjklileri biliyoruz. hiç üzülmedim aksine sevindim.

uzak_doğu nickli üye ,bursanın maçlarına "bursa avrupaya bir daha gitmemeli" "reziller" diyen bjkli arkadaş ve onun türevlerinin mesajları hala mevcut gerçi çoğu spor bölümünde baskın bjk yönetimi tarafından silindi.

uzak doğu bilir, ben kievin istanbulda 3 atacağını ve kievde kendi sahasında da 3 atacağını yazmıştım. birer gollük farkı tahmin edememiştim.

gördük ülkeyi rezil edenleri.

kaynak : imzam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 25 Şubat 2011; 19:01:00 >

• Yenilmesine üzüleceğim en son takım bile değildir Beşiktaş. O kadar hava attılar, millete gider yaptılar. Gördük.
  • Herkes sadece bi oyun olduğunu unutuyor. ben şahsen yenmiş yenilmiş önemli değil nası oynuyor ona bakarım
  • Sanki Bayrağımızı,İstiklal Marşımızı,Andımızı,Zenginliklerimizi korudukta futbol kaldı bitek
  • Fenevbahçe dışındaki tüm takımları desteklerim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.