Şimdi Ara

Hanıma 100000-140000 bandında hangi aracı tavsiye edersiniz ???? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
4.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam mesajları okumadım ama ufak birşeyler düşünün. Bayanların yüksek geniş arabalarla çevre hakimiyetleri iyi olmuyor. Ufak tefek arabaları erkeklerden iyi kullanıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadına arabamı teslim edilir be kardeşim birde 150 bin liralık araba. nasıl doktor oldun sen anlamadım ki

• V40 doğru karar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tübba

kadına arabamı teslim edilir be kardeşim birde 150 bin liralık araba. nasıl doktor oldun sen anlamadım ki

bu zamanda böyle insanlardamı varmış, eşine evini çocuğunu emanet ediyosunda araba nedir, bu nasıl bir mantık.

• Sayın doktorumuzun 11 sene önce açtığı konuyu okuyunca kendisini takdir ettim. Emeği ve gayreti ile, bir de doğru eş seçimi ile insanın nerelere geldiğini bize ispatladı.
    Araç tavsiyesine gelince ...iki sene daha bekle eşine Ferrari 488 GTB al derim.

Bkz. iki sene daha bekleyip 5G ye geçelim.

Arkadasın 8 Mayıs 2004 de açtığı konu: En ucuz dial up hangisi ? ( herhalde okuyordu o zaman )

Arkadaşlar ttnet in aylık 9.5 milyon olduğunu biliyorum ama Öneğin superonline da kontör atış periyodu nekadar ? Sitesinde bulamadım.Gelen elefon parasını da hsaba katarsak ttnet ile superonline arasında çok fark var mı acaba?

11 sene de bir doktor bu seviyelere geliyorsa çok iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan3156

Sayın doktorumuzun 11 sene önce açtığı konuyu okuyunca kendisini takdir ettim. Emeği ve gayreti ile, bir de doğru eş seçimi ile insanın nerelere geldiğini bize ispatladı.

Arkadasın 8 Mayıs 2004 de açtığı konu: En ucuz dial up hangisi ? ( herhalde okuyordu o zaman )

Arkadaşlar ttnet in aylık 9.5 milyon olduğunu biliyorum ama Öneğin superonline da kontör atış periyodu nekadar ? Sitesinde bulamadım.Gelen elefon parasını da hsaba katarsak ttnet ile superonline arasında çok fark var mı acaba?

11 sene de kimler milyarder oldu kimler gemi aldı . Ona takılmadın da doktora mı takıldın ?

Adam 6 sene okuyor o okula girmek icin lise de çalışıyor . Tus sınavına hazırlanıyor .

Birileri parayı goturecekse bırak doktorlar götürsün .

• Fiat 500X hem paranızın çoğu cebinizde kalır,hemde eşiniz beğenir,severek kullanır. Daha yolda yada reklamda görüpte beğenmeyen kadın görmedim 500x'i.
    He bu paralar fiat'a verilir mi o ayrı,ben olsam bende vermem lakin eşim için alacaksam daha basit ve bayanlar tarafından çokça beğenilecek araçlara bakardım ki hem araç hasar aldığında rahatça halleder hemde elden çıkartacağım zaman diğer bayanların da dikkatini çekerdim.
  • Yengeye 150 milyara güzel bir yazlık tavsiye ederim

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bence bu konuları buradan hiç tartışmayalım; sonra bıçak parasından girip anlaşmalı özel tomografiye yönlendirmeye kadara onlarca sahtekarlığı ele almamız gerekir ki tüm bunları herkes biliyor. O yüzden böyle gereksiz bir tartışma açmaya lüzum yok.

Hanıma 100000-140000 bandında hangi aracı tavsiye edersiniz ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 23 Haziran 2015; 15:21:07 >

• Hocam benzer konumdayım (ama üst sınır 140 yüksek bana)

Hanım V40'ta orta konsolu beğenmedi ben de aynen
    Minide kokpiti ben beğenmedim
    Neyse son durumu yazayım
    İkinci el audi tt
    İkinci el cabrio mini
    Sıfır bmw 1.18
    Subaru forester

Birini seçeceğiz
    En kuvvetli aday bmw 1.18
    Ben mini cabrio seçsin istiyorum. Hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 23 Haziran 2015; 15:56:45 >
  • zenginler sinirimi bozuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson_son

140 bin param olsun arabayı değil hanımı değişirim

abi bu ne yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: drcenk

Arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkür ederim...Genelde kafamda birşeyler oluştu...

Ama öncelikle bir çift kelime etmem gerek..Öncelikle diyorum ki herhalde nickimi değiştirmem gerek..

14 yıl önce bu nickle üye olmak gafletinde bulunmuşum...Beni doktor olduğum için servet sahibi milyon dolarlık, yapanlar mı
    ararsınız , bu paraya hanımını değiştirmek isteyenler mi ,, bu miktarda arabayı bayana almamak gerektiğini söyleyenler mi; lüks (ne kadar olduğu tartışılır) araba yerine dini meselelere kendimizi vermemizi gerektiğini söyleyenler mi (yani diyanete giden trilyonluk arabalardan bahsediyo kanımca..)...Gelen önerilere bak (diğerlerini tenzih ediyorum) ???

45 yaşında iki çocuk sahibi 22 yıllık doktorum. Bir uzmanlık ve bir de üst ihtisas yaptım.. Bu yaklaşık 15 yıllık bir eğitim sürecini gerektiriyor. Kamuda çalışan

bu özellikteki doktor maaşlarına bu arkadaşlar bir baksınlar..

1. Size ne kardeşim lüks araba alıp almayacağımdan (sanki masserati alıyoruz)..
    2. Krediyi denkleştirip bütün paramla aldığım arabayı hanıma veriyorum. Size ne kardeşim...
    3. Aldığım arabanın ekonomik olup olmadığına, vergisine, ikinci eline tabii ki bakacam.. Burası forum değil mi tabii ki soracam...
    4. Farzedelim birinin tabiriyle milyon dolarlarım var; helal olsun bana (dürüst olduktan sonra)...Yine foruma danışırım kimi ilgilendirir..

Tekrar söylüyorum yardım için yorum yapan tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Söylediklerim bir-iki kişi için..Bunu da yazma ihtiyacı hissettim ..
    Çünkü bu ülkede doktorlar öldürülüyor, acil servisler basılıyor.. Temelinde de bu algı yatıyor, medyanın oluşturduğu bu algı...İşini dürüstçe yapan tüm meslek gruplarına saygılıyım, az kazansın çok kazansın ama aynı saygıyı da bekliyor tabi insan..

Neyse inşallah uygun arabayı seçebiliriz. Herkese saygılar...

ooo doktor beyimiz de atarliymis bicoklari gibi, size ne kardesim filan azari cekmis.umarim hastalarina karsi nazik ve guleryuzlusundur.doktora saldiridan bahsedilmis.bu saldirilar biraz da hastayi anlamamaktan ve ukala tavirlar yuzunden.tabiki hakli olamaz ama son yillarda doktor kesimi biraz daha ulasilir oldu.eskiden karsisinda elpence divan durulur azari yenirdi.tepeden bakardi.lobileri yillarca tip fakultesi actirmadi.cok olunca degerinin azalacagini biliyorlardi cunku. neyse
    saldiri sadece doktora degil her meslege var.mesela ogretmenler.bugun veli ve ogrencinin oyuncagi olmus durumda.dovulen bicaklanan oldurulen bicok ogretmene kimse sahip cikmadi cikmiyor.en azindan sizin bakanliginiz avukati mahkemesini bizzat takip ediyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 14000 diye okudum Palio diyecektim ilk mesajı okudum ve uzaklaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oo_Oo

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Sayın doktorumuzun 11 sene önce açtığı konuyu okuyunca kendisini takdir ettim. Emeği ve gayreti ile, bir de doğru eş seçimi ile insanın nerelere geldiğini bize ispatladı.

11 sene de kimler milyarder oldu kimler gemi aldı . Ona takılmadın da doktora mı takıldın ?

Adam 6 sene okuyor o okula girmek icin lise de çalışıyor . Tus sınavına hazırlanıyor .

Birileri parayı goturecekse bırak doktorlar götürsün .

5 sene dis hekimi olsun muayene acsin ayda 30k senede 360k eder her sene bi x5 zaaa doktor olarak buyuk bir yanlis yapmis

Ooo forumumuzun yeni trolü de teşrif etmiş. En büyük hayali diş hekimi olmak

Bence 140.000 ₺ değerindeki arabayı bayana almaktan ziyade 140.000 ₺ değerinde araba almak saçma. Para senin orası ayrı konu, kredi çekip tabiri caizse sürünerek ödemek yerine daha uygun fiyatlı bir araç tercih ederdim. 80.000-90.000 ₺ civarında D segmenti araç tercih ederdim. Siz de içi ve bagajında geniş araç istiyorsunuz, Yeni mondeo, ya da Yeni superb'i beklerdim. Bu araçlar boyut olarak büyük araçlar kabul ediyorum. Eşiniz hakimiyeti nasıl bilemiyorum.

Sağlık çalışanlarına şiddet şu anda gündemde olan bir konu ama (sizi kastetmiyorum) bazı doktorlar var ki nasıl doktor olmuşlar bilemiyorum içler acısı, hastayı azarlayan mı dersin suratına yüzünü asa asa muayene eden mi muayene olurken insan değilmiş gibi muayene eden vb. ... İnşallah siz böyle olanlardan değilsinizdir.

Doktor 10.000 tl kazansa da 2.000 ₺ kazansa da beni etkilemez, adamın kendi parası okuduğunun hakkını alıyor, herkesin ihtiyacı farklı, kimisi 10.000 ₺ ile de geçinir 1.000 ile de...

Vel hasıl tercih sizin, bu fiyata ben araç almazdım kalan parayla illa ki eşimi bir şeyden mahrum etmek istemiyorum derseniz, uygun fiyatlı alırsınız bir araba kalanında tatile gidersiniz, yakıtını bakımını yaptırırsınız

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hummer-luxury-car-2006-hummer-h3-214705742/detay
    2006 Hummer H3 ! Kimse sıkıştıramaz !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 23 Haziran 2015; 18:16:17 >
  • quote:

Bence bu konuları buradan hiç tartışmayalım; sonra bıçak parasından girip anlaşmalı özel tomografiye yönlendirmeye kadara onlarca sahtekarlığı ele almamız gerekir ki tüm bunları herkes biliyor. O yüzden böyle gereksiz bir tartışma açmaya lüzum yok.

Hanıma 100000-140000 bandında hangi aracı tavsiye edersiniz ????

öğretim üyesine muayene oluyorsun 60liraya hede hödö diyorsun. Olma kardeşim o zaman muayene zorla mı yaptırıyorlar sizi? Herhangi bir polikliniğe de muayene olabilirsin. Beğenmiyorsan doktora da gitme. Ben yıllarca okuyup çaba sarfedip bir yerlere gelmişsem elbette alacağım hakkımı. Hem maddi hem manevi olarak. Senin gibilere kalsa aman doktor ne yaptı ki der aldığı paraya bakarsın. Bir elektrik tsmircisi iki kablo çekmeye 50 60tl istiyor. Ama doktorun aldığı para fazla. Gitme kardeşim o zaman doktora? Senin gibiler geldiğinde karşıma ağzının payını bi güzel verip yolluyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson_son

140 bin param olsun arabayı değil hanımı değişirim

abi bu ne yahu

onu yazanda sözde öğretmenmiş

• volkan3156 kullanıcısına yanıt
    HEM ÖĞRETİM ÜYESİNE MUAYENE OLMAK İÇİN UGRAŞTIN HEMDE 60 TL VERDİN DİYEDE ZORUNAMI GİTTİ. DEVLET HASTANESİNDE BEDAVA GİTSEYDİN YA.
  • Parasına felan takılmayacağım ama kadınlara ne kadar küçük araba alırsanız o kadar iyi buyuk arabayı gerçekten kullanamıyorlar biraz genelleme oldu ama haksız sayılmam kendimce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.