Ekstra olarak sadece metalik renk var. Şubat ayı elegance indirimi+meslek indirimi+peşin indirimi 197.000'e geldi. |
Hanıma Araç Bilmecesi 'Sohbet Tadında' (2. sayfa)
-
-
Öncelikle hanım ne istiyorsa onu almakta fayda, şu an 2015 model peugeot 3008i satışa çıkardım orta kasa new beetle almak için.
2020 corolla hb (2021 gelmedi henüz, 2020 sıfır km) olanlara bir bakın bence bulunabiliyorsa, alt paketleri 230 bandına yaklaştı, mtv avantajı var.
-
Arkadaslar, biz karar verene kadar leon uctu gitti.Zaten esim puma istiyordu muhtemelen piyasa durumunca 2-3 nin km de 2. El otomatik puma bakacagiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hanım denilen varlığa ne alsan yetmez
Paranız peşinse ya da kredi kullanmayı zaten düşünüyorsanız aslında daha önce almanız iyi olurdu. Sanırım ben olsam bu seçeneklerde leon u direkt düşünürdüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimifuloydhezılbenk -- 3 Nisan 2021; 17:33:25 >
Nakit planliyorduk, zaten euro dolar artisi bekliyorduk ancak bu kadar sebepsiz bu kadar sacma bir aepele ve erken beklemiyirduk.Hangi ulkede yasadigimizi unutmusuz :)
Sen kendi esin icin boyle dusunuyorsan senin adina uzuldum , cok sukur bizde o sekilde degil 👍🏼
ford pumada ciddi yazılımsal sıkıntılar var. camlar açılmaması, direksiyon kilitleme, stop etme vs. benimde hoşuma gidiyor ama sıkıntılı
-
Golf, Polo, şokodo ve apaçi arabası leon harici hepsi! Ama bence en mantıklısı Spacestar. Ekonomik, park yeri sorunu yaşatmayacak tam bir kadın arabası.
Nisan ayı ne getirir bilemiyorum. Fiyatlar daha da yükseldi. Zaten yüksek olan fiyatlara insanlar hücum etti. Bu ay da hücum ederler mi. Sanki Mayıs ayı daha bir fırsat olur gibi düşünüyorum. Ama malum ülkenin havası Karadeniz havası gibi. Her an her şey olabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: extecherSen kendi esin icin boyle dusunuyorsan senin adina uzuldum , cok sukur bizde o sekilde degil 👍🏼
eş değil leş
-
hanıma colt 1.3 otomatik aldım. 8 aydır kullanıyor memnun şuan. sorunda cıkarmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sonofisiris2hanıma colt 1.3 otomatik aldım. 8 aydır kullanıyor memnun şuan. sorunda cıkarmadı.
onun 1.5 dizel otomatiğini gereksiz birine borca girip almıştım
vitesi sorunluydu yolda bırakıyordu
martta satislar tavan diyolarda ben hic alan satan gormedim cevremde. sanirim bayiler ellerinde kalan 2020 modelleri plakalandirip uzerlerine aldilar. bu ayda kendi kendine zam yapmislar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDaonun 1.5 dizel otomatiğini gereksiz birine borca girip almıştım
vitesi sorunluydu yolda bırakıyordu
Alıntıları Göster8 aydır facebook grubuna da üyeyim dizelini bilmemde benzinli otomatikten genellikle insanlar memnun. otomatik vites olanlarda baskı balata bitmeye yakın yada aktivator arızası genellikle kendini erken belli ediyor. örneğin geri vitesten ileriye alırken ekranda 0 rakamı anlık görünmeye başlıyor yada bazen 1 den otomatiğe alırken arac geç kalıyor. bu belirtileri kaale almayan yolda kalıyor... suan orjinal aktivator ve baskı balata fiyatı 3000 civarı hatunun arac 200 binde halen orjinal fabrikanın taktığı devam ediyor. arıza cıkarsa değiştirip bir 200 250 bin daha kafa rahat devam ederim sorun değil. motoruna tek laf edecek kişi cıkmaz sanırım forumda. ancak aracta yalıtım sorunu var. gürültülü bir arkadaşımız.
-
Eğer aracı bir hanımefendi kullanacaksa tam otomatik modellere yönelmenizi şiddetle tavsiye ederim.
İlk seçeneğiniz aracın tam otomatik olması olsun.
Ben de sizin gibi bir sürü düşüncenin arasında kayboldum.
2019 Peugeot 2008 EAT6 Allure aldım. Araç tam otomatik ve donanım seviyesi de çok tatminkar olduğu için eşim araçtan çok memnun. Özellikle geri görüş kamerası olması bir hanımefendi için çok büyük bir artı.
Çift kavrama araçlardan (DSG,EDC,DCT,P.Shift) uzak durmanızı, tam otomatik ve CVT kullanan modellere yoğunlaşmanızı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 7 Nisan 2021; 10:54:15 > -
adam değil madam...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X