Şimdi Ara

HANKOOK MARKA LASTİKLER NASILDIR? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
335.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni konu zannettim çok eski konuymuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

izmir batı lastikte var arkadaşlar..ben de k425 hankook 185/60 r14 için 110 tl fiyat aldım..fiyat,performans açısından oldukça iyi..ayrıca vw gibi birçok aracın sıfırında hankook var ve almanyada acayip bir reklam olayı var hankookun..

quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Yeni konu zannettim çok eski konuymuş :)

Konu başlığı eski ama konu yeni arkadaşlar 2007 senesindeki modellerle günümüzdeki HANKOOK modelleri bir değil konunun güncellenmesi iyi oldu.

Fiyat/Performans olarak değil sadece Performans olarak bakınca bile çok iyi bir lastik Hankook K425 ama insanların alışkanlıklarını değiştirmek çok zor yavaş yavaş görüyor insanlar kullandıkça birbirine tavsiye ediyor...

• Bayilere buradan ulaşıp stok sorabilirsiniz...

http://www.hankookabdulkadirozcan.com/bayilistesi.html
  • Hankook K425 Batı lastikte varmış Allah'tan :)

195/55/16 87H fiyatı 175 TL.
    Michelin Energy Saver 250-275 TL.
    BF Goodrich G-Grip 200 TL.
    Nokian H 220 TL.
    Falken ZE912 178 TL.

Böyle fiyatlar aldım BF Goodrich G-Grip ile Hankook K425 arasında kaldım. Hankook K425 bildiğim kullandığım bir lastik olduğu için macera aramayıp tekrar alabilirim ama G-Grip de aklıma düşüyor işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Hankook K425 Batı lastikte varmış Allah'tan :)

Nokian H 220 TL.
    Falken ZE912 178 TL.

Böyle fiyatlar aldım BF Goodrich G-Grip ile Hankook K425 arasında kaldım. Hankook K425 bildiğim kullandığım bir lastik olduğu için macera aramayıp tekrar alabilirim ama G-Grip de aklıma düşüyor işte...

Bencede Hankook alın Goodrich den çok daha iyidir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Nokian H 220 TL.
    Falken ZE912 178 TL.

Çok güzel bir site buldum her lastiğin KARNESİ mevcut.

www.camskill.co.uk
    http://www.camskill.co.uk/m62b0s460p0/Car_Tyres_-_MPV_Tyres_-_People_Carrier_Tyres_-_16_inch_R16_inch_-_195_55_16_195_55R16

Bu linkte 195/55/16 lastikleri var. Ölçü ve model seçip özelliklerine bakılabiliyor.

Hankook Tyres / Car / Hankook K425 Kinergy Eco Hankook K 425 - 195/55 R16 87H TL
    (Fuel Eff.: C Wet Grip: C NoiseClass: 2 Noise: 70dB)

BF Goodrich Tyres / Car / BF Goodrich g-Grip - 195/55 R16 87H TL
    (Fuel Eff.: E Wet Grip: C NoiseClass: 2 Noise: 69dB)

Hankook K425 yakıt ekonomisi C, yol sesi 70 dB.
    BF Goodrich G-Grip yakıt ekonomisi E, yol sesi 69 dB.

Hakkını yemeyelim birinin yakıt ekonomisi birinin yol sesi daha iyi diğerine göre ondan karar veremiyorum :)
    Fiyat olarak 180 TL buldum Goodrich ama montaj hariç kargo ile gelecek kargo dahil, Hankook ise 175 TL montaj dahil Batı lastik'ten...

• quote:

quote:

quote:

Nokian H 220 TL.
    Falken ZE912 178 TL.

Çok güzel bir site buldum her lastiğin KARNESİ mevcut.

www.camskill.co.uk
    http://www.camskill.co.uk/m62b0s460p0/Car_Tyres_-_MPV_Tyres_-_People_Carrier_Tyres_-_16_inch_R16_inch_-_195_55_16_195_55R16

Bu linkte 195/55/16 lastikleri var. Ölçü ve model seçip özelliklerine bakılabiliyor.

Hankook Tyres / Car / Hankook K425 Kinergy Eco Hankook K 425 - 195/55 R16 87H TL
    (Fuel Eff.: C Wet Grip: C NoiseClass: 2 Noise: 70dB)

BF Goodrich Tyres / Car / BF Goodrich g-Grip - 195/55 R16 87H TL
    (Fuel Eff.: E Wet Grip: C NoiseClass: 2 Noise: 69dB)

Hankook K425 yakıt ekonomisi C, yol sesi 70 dB.
    BF Goodrich G-Grip yakıt ekonomisi E, yol sesi 69 dB.

Hakkını yemeyelim birinin yakıt ekonomisi birinin yol sesi daha iyi diğerine göre ondan karar veremiyorum :)
    Fiyat olarak 180 TL buldum Goodrich ama montaj hariç kargo ile gelecek kargo dahil, Hankook ise 175 TL montaj dahil Batı lastik'ten...

Güzel siteymiş 185/60/15 ebatada;

(Fuel Eff.: E Wet Grip: B NoiseClass: 2 Noise: 69dB)

değerlerini veriyor.

• Hankook k425 kinergy eco siparişini verdim,kışlıkların çıkma zamanı geldi,kumhoları kışlıkları taktırırken atmıştık.
    Haftaya cumartesi değiştireceğiz büyük ihtimal.
  • quote:

Hankook k425 kinergy eco siparişini verdim,kışlıkların çıkma zamanı geldi,kumhoları kışlıkları taktırırken atmıştık.

hayırlısı olsun...ebat ve fiyat nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

quote:

Hankook k425 kinergy eco siparişini verdim,kışlıkların çıkma zamanı geldi,kumhoları kışlıkları taktırırken atmıştık.

hayırlısı olsun...ebat ve fiyat nasıl?

Teşekkürler...
    Ebat; 185/60/15 84H
    135TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 4 Mart 2013; 22:24:37 >
  • The Results
    As always, the results at the top were extremely tight, sometimes with only the subjective feel distinguishing one tyre from the next.

1st: Hankook Ventus Prime2
    Total: 80.2 / Dry: 18 / Wet: 37 / Rolling Resistance: 8 / Comfort: 8 / Overall: 9.2
    Positive: Best aquaplaning result, strong grip on dry and wet roads
    Negative: A little unstable during the wet handling tests

2nd: Nokian Hakka Blue
    Total: 81.2 / Dry: 18 / Wet: 38 / Rolling Resistance: 7 / Comfort: 9 / Overall: 9.2
    Positive: Fastest laptimes in the dry and wet
    Negative: Increased rolling resistance, average aquaplaning results

3rd: Pirelli CINTURATO P7
    Total: 79.2 / Dry: 18 / Wet: 36 / Rolling Resistance: 8 / Comfort: 8 / Overall: 9.2
    Positive: One of the lowest rolling resistance, excellent braking, good dry handling
    Negative: A little unstable during the wet handling tests

4th: Continental Premium Contact 5
    Total: 77.7 / Dry: 18 / Wet: 35 / Rolling Resistance: 8 / Comfort: 8 / Overall: 8.7
    Positive: One of the lowest rolling resistances, accurate steering, good control in the wet
    Negative: Low resistance to aquaplaning

5th: Michelin Pilot Sport 3 PS3
    Total: 76.7 / Dry: 18 / Wet: 34 / Rolling Resistance: 8 / Comfort: 8 / Overall: 8.7
    Positive: Well balanced in all tests, good grip in the dry and wet
    Negative: Low resistance to aquaplaning, slightly slow steering response

6th: Goodyear EfficientGrip
    Total: 77.7 / Dry: 17 / Wet: 35 / Rolling Resistance: 8 / Comfort: 9 / Overall: 8.7
    Positive: Good steering response, predictable at the limit, high resistance to aquaplaning
    Negative: Average overall grip in the wet and dry

7th: Dunlop SP Sport Fast Response
    Total: 74.5 / Dry: 16 / Wet: 34 / Rolling Resistance: 7 / Comfort: 9 / Overall: 8.5
    Positive: Quick steering response, very quiet, high resistance to aquaplaning
    Negative: Due to the quick steering, can be difficult to control in the wet

8th: Barum Bravuris 2
    Total: 64.2 / Dry: 13 / Wet: 29 / Rolling Resistance: 8 / Comfort: 7 / Overall: 7.2
    Positive: Low rolling resistance, price
    Negative: Very sluggish handling in the wet and dry, noisy, low resistance to aquaplaning

9th: BFGoodrich gGrip
    Total: 58.2 / Dry: 12 / Wet: 23 / Rolling Resistance: 9 / Comfort: 8 / Overall: 6.2
    Positive: Low rolling resistance
    Negative: Poor grip in the wet, poor handling in the wet and dry, low resistance to aquaplaning

şöyle bir bilgi buldum belki işe yarar:)

• İsteyen olursa 205/55/16 yeni aldığım araçla geldi. 100 tl tanesini veririm.
    araba eylülde aldım, bir ay kullandıktan sonra kışlıkları taktım, iki hafta önce tekrar honkokları taktım, anlayacanız maksimum 2500-3000 km yol gidilmiştir ( araba şu anda 7500 km.)

Bukadar ses yapan lastik olur mu, kışlık lastikten kat kat fazla ses yapan lastik
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaışık bir aydır hankook marka lastik kullanıyorum gerçekten çok memnunum. Çok sessiz virajlarda güvenli bir lastik olduğu hissediliyor. Yağmurlu havalarda da kuru havadan farkı olmuyor. 2001 model seat leon marka aracımda takılı kesinlikle tavsiye ederim iyi günler dilerim
  • jetta 2015 twslım aldım nu öarkanlastıkvıle geldı yada servs degstrdı ben almdn bılemyıyrm artk umarım ıyı bı lastıktır
  • Eskiden çok şikayet eden olmuş hankook lastikten ama sanırım teknolojisi gelişti, ingilteredeki değerlendirmelere göre premium seri içinde ve yüzde 93 tavsiye ediliyor, 5 üstünden 4.3 puan almış. İngilterenin bol yağışlı olduğunu düşünürsek iyi lastik gibi, toyo ve kumho lastik orta düzey yani hankook kategorisinde değil. Ankarada aşağıdaki lastik 155 tl den bulunabiliyor, toyo 140 tl, kumho 135 tl. Araştırmama göre hankook alınır gibi.

Hankook Kinergy eco K425

read more:http://www.oponeo.co.uk/tyre-details/hankook-kinergy-eco-k425-185-55-r15-82-h

• Evet lastiğin dişleri olduğu halde yağmurda kayardı. Ayrıca kışın sağ arka lastik kar üzerinde kalmış(diğer 3 lastik zeminde) olduğu halde araba 1 cm bile gitmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastik alırken fiyatına kesin bakılması gereken markalardan biridir Hankook.

Goodyear tanesi 280 TL (225/45/17) iken gidip aynı fiyata Hankook alın demiyorum tabi ama örneğin Hankook 200-220 arasında ise alınır memnun da kalınır...

• bugün aldım önlere 2 tane Hankook Ventus Prime2 , 205/55/16

şahane lastik yumuşak ve sessiz bundan önce michelin energy saver vardı bunun yanında lastik değilmiş
  • Millet ben hankook kullanıyorum çok iyi ve nerede kullanıyorsun ona göre modelini sececeksin,ve Goodyear hakook Michelin continentaal ve yokohama hepsi iyidir sert lastik otobanda daha iyi olur hemde cabuk bitmez

• Kışlıklar Hankook markaydı ve çok memnundum. Ama yazlıklardan asfalt sesinden dolayı hiç memnun değilim. Burada asfaltlar bir garip belki ondandır diyorum. Türkiye'de daha farklı sonuçlar alınabilir ama şimdilik memnun değilim.

Not: Moskova'da yaşıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.