Şimdi Ara

Hankook Ventus Prime 2 mi Kinergy425 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türk malı kullanın arkadaşlar. Petlas gerçekten çok sağlam.ön yargılarım vardı.kullanınca iyi olduğunu anladım. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: türkbatur

quote:

Orijinalden alıntı: ktlimited01

performans ve konfor olarak prime iyi yakıt tuketımı ve omur acısından kinergy eco iyi. Ama kumho ecsta spt ku 31 var uygun fıyatlı oluyor onu alabılırsın. En iyisi olsun dıyordsan Contı Pre Contact 5 yada goodyear effigrip alacaksın

Hocam conti prem cont 5 için 220tl fiyat aldım. Ancak sıkı bir pazarlıkla 210 hatta 200tl ye alabilirim. Hankook da 175 bilemediniz 165tl olur yani toplamda Conti 800tl civarı Hankook da 660-650tl civarı tutar. Yani aradaki fark 150-160tl oluyor.

tanesı 125den kumho almak en mantıklısı olur o zamna Ecsta SPT KU31. Kinergy ve ventus prime arasında ama fiyatı cok uygun. Japon seri uretım oldugundan surumden kazanıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: acar85

Türk malı kullanın arkadaşlar. Petlas gerçekten çok sağlam.ön yargılarım vardı.kullanınca iyi olduğunu anladım. Tavsiye ederim.

Ben bu turk malı takıntımızı anlayamıyorum. petlas ile kinergy eco arasıdna daglar kadar fark var. fren mesafesi en az 6-7 metre. Direkt yasamla olum arasında. Sırf turk malı olsun diye alınmazkı. Babamın oglu degılkı ekstra bi getirisi yok ulkeye. Tam tersı zararı var. Belkı boyle firmalar olmasa yabancılar gelıp daha iyi lastık fabrıkalarını buraya acacaklar. En buyuk hatamız bu tip futbol takımı tutar gibi syasi parti tutmak, turk malı diye dandık uretıcılerı zengın etmek vs
  • Firmalar böyle gelişir emin olun.ayrıca lastik şans işi birazda.çivi çukur Vs denk geldinmi lastiğin feriştahı olsa yine patlar. Artık firmalar eskisi gibi değil.arada uçurum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.