1 gun Bakıma Aldıgım Server : Sonra 5 dk Sonra Adam Ana Avrat saydı ne oldugu Saydı
Adama Neden Kufur edıyorsun dedım Server Kpattıgım Icın
Server Acık Dıyınce Ozur Abı Dedı Bu Duruma NEdersınzı Artık Bılemem...
[MuMaster Team Olarak Hep Icınde Olcam]Cunku Sözümüz Var...
Neyse Uzun Lafın Kısası
Bu DH-MuOnline bOlumunde Uzun Sure Guzel Kotu Vakıt Gecırdım...Herkeze Iyı oyunlar....
(Boyle Seyler Yazamam Beceremem Kusura bAkmayın)
dai :) nire gedeyon yaw:) dahan istanbula geleceydin sen ben hurri gezeceydik da
Hanni Real Hayatında Basarilar Bap... MuOnline Unutulmucak Bir Oyun Ama Bole Hareket Oluyor... En İyisi Serveri Acıcan Hic İlgilenmiceksin Herkese Adresini vs Vermiceksin + Sadece Server Kapanına Acıcaksın O Kadar En Guzeli Bole Ama İste Biraz Many ve Sabır Gerektirir.. Basarilar...
En doğrusunu yapmıssın. Yaw ilerleyin artık yaw. Muonline tarih oldu. Artık başka online oyunlar oynayın. MuOnline dan daha güzel oyunlarda var dünyada mesela ben suanda 2moons takılıyorum. Bence çok hoş bir oyun muonline da anımsatıyor. Kanat falan takıyon Thunder Set var
1 gun Bakıma Aldıgım Server : Sonra 5 dk Sonra Adam Ana Avrat saydı ne oldugu Saydı
Adama Neden Kufur edıyorsun dedım Server Kpattıgım Icın
Server Acık Dıyınce Ozur Abı Dedı Bu Duruma NEdersınzı Artık Bılemem...
[MuMaster Team Olarak Hep Icınde Olcam]Cunku Sözümüz Var...
Neyse Uzun Lafın Kısası
Bu DH-MuOnline bOlumunde Uzun Sure Guzel Kotu Vakıt Gecırdım...Herkeze Iyı oyunlar....
(Boyle Seyler Yazamam Beceremem Kusura bAkmayın)
hyrlisi olsun
Arkadaşlar hep mu online oyna oyna nereye kadar, Ben değişik online oyunlara da bakıyorum artık zaten böyle ben gidiyorum diye konuşma yapmaya gerek olmadıgını düşündüğüm için yazmadım foruma hannibael Bence arada bi bakarsın mu online a kopamıyorsun çünkü yani ne diyim 5 yıldır yaptığın çevre online oyunlarla ilgili bir çevre Msn açtığında kenarda Dırt Dırt diye
Mu online serverimiz online Nick li msn ler acilcak yani fazla uzatmaya gerek yok eğer hiç bakmam diyorsan sana iyi eğlenceler hayatta yapacak başka dolu şeyler var.. kendine iyi bak Hayat kötü kolla ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme