Bildirim
Haparlör cızırtı.. -ÇÖZÜLDÜ- (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Hocam en baştan söyleseydiniz USB'li hoparlör olduğunu onlardan çok verim beklememek lazım.
Güzel bir hoparlör alınmışken kargo beklenesiye kadar kullanmalık hoparlördür USB li hoparlörler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam son zamanlarda çıkan normal kullanımlık hoparlörler usbden güç almıyor mu zaten?quote:
Orijinalden alıntı: iCrush
Hocam en baştan söyleseydiniz USB'li hoparlör olduğunu onlardan çok verim beklememek lazım.
Güzel bir hoparlör alınmışken kargo beklenesiye kadar kullanmalık hoparlördür USB li hoparlörler.
Orta seviye ve üstü ses sistemleri normal şekilde prizli sanırım -
Hocam USB li hoparlörler genelde laptop gibi sesi az olduğu için ve taşınabilir bilgisayardan güç alma ihtiyacı duyduğu için tercih ediliyor.
Bilgisayar USB çıkışı 500 ma kısıtlı diye biliyorum. 500 ma lik hoparlörün kendine faydası olmazki
hoparlörden yana sıkıntım yok ya gayet yeterli geliyor ses kalitesi ve oranı :Dquote:
Orijinalden alıntı: iCrush
Hocam USB li hoparlörler genelde laptop gibi sesi az olduğu için ve taşınabilir bilgisayardan güç alma ihtiyacı duyduğu için tercih ediliyor.
Bilgisayar USB çıkışı 500 ma kısıtlı diye biliyorum. 500 ma lik hoparlörün kendine faydası olmazki
Yani normal bi kullanıcı için gayet yeterli.
Şimdi buna kalıcı olarak nasıl bi çözüm üretebiliriz sence hocam? Powerbank i işgal etmek istemiyorum sürekli :D -
ucb çıkışlı adaptör kullanabilirsin. -
Logitech z120 var usb li. Tv ye laptopa takiyorum surekli hem pratik hem kaliteli sesi var. Ses sitemi fazla geliyor günlük kullanımda. Laptipunda TV ninde kendi hoparlorleri hesapta kaliteli ancak ses cok dandik.
Hocam psu'nuzda yada başka bir bileşeninizde problem olabilir.
En üstte hocamın dediği gibi çin malı piyasada ucuza bulunan klasik şarj aletlerinden alın kullanın
Hocam laptop ve TV deki ses sistemi ile harici sistemi karşılaştırmak pek adil olmuyor.
Çünkü TV ve laptoplarda alan çok çok az dikdörtgen şeklinde ufacık bobini olan hoparlörler oluyor genelde
Sizin attığınız üründeki hoparlörler kocaman :)
Şimdi konuyu hortlatmak gibi olacak ama bende de aynı sorun mevcut dediğiniz çözümleri zaten denedim ama kalıcı bir çözüm değil. Bu usbden bağlandığında neden bu sorun oluşsun mantığı v eaçıklaması nedir. Ben prizimi işgal etmek istemiyorum. Usb gen 3.1 3.2 usblerde acaba çözüm olur mu denediniz mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam pc de toprak hattı olmayabilir, gelen elektrik dalgalı olabilir, komponentlerden biri problemli olabilir, çok sebebi olabilir.
Bozuk adaptör varsa onların üstübde gürültü engelleyici oluyor bazen ama işe yarar mı bilmiyorum.
Usb topraklanmadığı için kasadaki gürültüyü alıyor olabilir.
Siz telefon adaptörü ile bir deneyin olmadı, gürüktü yoksa bilgisayardandır. Varsa elektriktendir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X