Şimdi Ara

Hapis Cezası da BEDELLİ Olsun Parası Olan Yatmasın!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yatmasın arkadaşım madem bedelli askerlik çok adil ve mantıklı bir şey hapis cezaları da kalksın. sadece para cezası olsun parası olmayan yallah hapse atılsın. zengin adamın hapiste ne işi var? aadmın şirketleri işi gücü ailesi vardır bırakınız düzenini bozmasın neyse cezası yazarsın bi çek oh mis işine gücüne devam edersin. hem bu toplanan parayla da parası olmayıp hepse girenlerin devlete oluşturduğu külfetten de kurtulmuş oluruz. hapishanelerin giderleri bedavaya gelir.Ayrıca vereceğimiz parayla adalet bakanlığı sanayine katkıda bulunabiliriz. hem hapis yatıp ne yapacağız kardeşim. çalışıyoruz, vergi ödüyoruz, gariban anamıza bakıyoruz. bu proje hayata geçerse oyum akp'ye(!)

Not:Bu Konu ve

• zaten bu senelerdir uygulanan bir durum

Kasten işlenen suçlarda bir yıl ve altındaki hapis cezaları, adli para cezasına çevrilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin dediğiniz gibi olursa zenginler adam vurur yada vurdurtup durur parayı verir yatmaz hapiste.
  • Aaaa baran pardon aynstayn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle kudurmanın sebebi ya askerliğini yapmış olman ya da zorla gidicek olman. Şu olaylara objektif bakmayı öğrenemeyeceksiniz bitürlü. Ben 50-60 yıllık ömrümün neden 1 yılını millettin ayak işlerini yapmak için çöpe atayım? O seneyi geri verebilecek misin o adama? Bir kere geliyoruz olum dünyaya şunun ciddiyetini kavrayın artık. Bu adam askerlik yapmak zorunda mıdır? Hayır. İlla milliyetçilik yapacaksanız o adamın vereceği para yapacağı amelelikten daha işlevsel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bir bilgisayar mühendisinin, makina mühendisinin, doktorun, avukatın vs. En verimli çalışacağı yıllarından 6 ay veya 12 ay almanın, suç işlemiş birine verilen hapis cezası ile aynı olduğunu düşünüyorsan söyleyecek çok birşey yok.

Ben askerliğimi kısa dönem olarak 17 yıl önce yaptım. Büroda bilgisayar başında geçen anlamsız 8 ay. Bana birşey katmadı, orduya da birşey katmadı. Ben olmasam da orada işler tıkır tıkır yürürdü. Askerlerin nöbet sırasını belirlemekte, izin kağıtlarını yazmakta ne var.

Savaşlarda ülke korunacaksa herkes silah altına düşünmeden gider. Ben de dahil. Ama zaten savaşlar süngü takılarak yapılmıyor ki? Savaşlar artık profesyonellerin işi, vasıfsız erlerin değil.

Bu yüzden bedelli çıkmasından yanayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

zaten bu senelerdir uygulanan bir durum

Kasten işlenen suçlarda bir yıl ve altındaki hapis cezaları, adli para cezasına çevrilebilir.
    +1 ve birisinde suç işlemiş birisinden bahsediyoruz askere gidicek adamın suçu ne 20 yaşına basmak mı ,erkek olmak mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten var

sinan çetinin oğlu neden hapis yerine dışarda geziyor ?

alkollü iken porsche 911 ile memuru öldürdü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.