Şimdi Ara

HAPIS (Zeka Oyunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şimdi size 3 tane .swf uzantılı dosya linki veriyorum.

Hapis oyunlarının ilkini bitirdim.

2. ile 3. bitiremedim. Eğer 2 ile 3 ü bitiren olursa lütfen tam çözümü yazsın

Hapis 1 =http://www.hemenpaylas.com/download/952780/hapis.swf.html

Hapis 2 =http://www.hemenpaylas.com/download/953114/hapis2.swf.html

Hapis 3 =http://www.hemenpaylas.com/download/953094/hapis3.swf.html

Böyle Monkey Island tarzı şifre bulmalı çözmeli oyunlar çok hoşuma gidiyor. bıksam bile üstünde saatlerce uraştığım oyunlar çok zevkli. hele çözemezsem daha hoşuma gidiyor. arkadaş grubu ile toplanıyoruz çözmek için ama tam çözümlerizi bekliyorum tabi bitirebilirseniz

Bu arada Macromedia Flash Programınız yoksa Birlikte Açı Seçip İnternet Explorer sayfasında açın. çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IamGod -- 13 Haziran 2006; 22:31:49 >

• Galiba Çözmeye çalışıyosunuz. 1. yi yaptım. 2. ve 3. yapana helal olsun
  • Deneyelim bakalım. Bir de fake nick almasaymışsınız daha iyi olurmuş ya neyse. Şimdi asıl nickinizin cezası 1 hafta daha uzayacak ve bu nick banlanacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Deneyelim bakalım. Bir de fake nick almasaymışsınız daha iyi olurmuş ya neyse. Şimdi asıl nickinizin cezası 1 hafta daha uzayacak ve bu nick banlanacak.

Canınız sağolsun. Fakat Ben banlanalı 40 günü geçiyor. Ve 40 gün önce Banlanan bir daha açılmayacağı için açtığım hepsi Fake sayıldı. Ama donanimhaberden kopamıyorum. Bağımlılık yaptı. Banlayın yeniden açacağım.
  • IKnow isimli hesabınız 1 hafta banlanmış. Eğer bunu almamış olsaydınız 1 hafta sonra kullanabilecektiniz. Şimdi 2 haftaya çıktı o da başka. Neyse sağlık olsun. Şu ilk dosyayı indirdim bir bakayım nasıl birşeymiş. Bağımlılık yapmaz inşallah, sabaha kadar uğraşmak istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

IKnow isimli hesabınız 1 hafta banlanmış. Eğer bunu almamış olsaydınız 1 hafta sonra kullanabilecektiniz. Şimdi 2 haftaya çıktı o da başka. Neyse sağlık olsun. Şu ilk dosyayı indirdim bir bakayım nasıl birşeymiş. Bağımlılık yapmaz inşallah, sabaha kadar uğraşmak istemiyorum.

IKnow gerçekmi zannediyonuz. o da Fake. Fakat Benim asıl hesabım 40 gün önce banlandı. adı UndeadKuntiz'di. sonra HollowKing banlandı. Fakat önceki hesabım süresiz Ban. öyleyse bir daha üyelik alamayacağım ve alacağım her üyelik fake sayılacak öyle mi? ne yapayım.

• Tek ilgilenen vozer bey galiba. 1. Çözebildiniz mi?

Sana bir ipucu. Paraya dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IamGod -- 13 Haziran 2006; 22:50:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 i çözdüm, güneşin doğuşunu mu batışını mı ne gördüm
  • 1. oyunu ben de çözdüm. şimdi diğer ikisini indiriyorum yarın bakacağım.
  • 1 bitti 2. ye başlıcam şimdi sonunda bi zoom felan yaptı dedim bi zooken patlamasın okadar bulmacadan sonra
  • 2 cide R3 deyim. bakalım noolcak daha
  • 1. kolayda 2. gerçekten çok zor
  • kapıları nasıl açtınız hocam biri sölesin bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: üşenmem

quote:

Orjinalden alıntı: aakın

kapıları nasıl açtınız hocam biri sölesin bekliyorum

Bende bilmiyorum. Gelebildiğim son nokta burası. kasaın şifreisni arıyorum

haju aynı yedeyiz bende de sen gibi tamam herşey ama kapıları açamadım....semboller uyuşuyo ama nasıl açılıyor kapılar..sinir oldum

• bence kasa en sona kalacak gibime geliyor...bütün ipuçlarını topladıktan sonra...
  • quote:

Orjinalden alıntı: üşenmem

Sağdaki R0 R1 R2 lere baktığımda. Örneğin R1 1. odaya girdiğimde 4 symboluda aynı odadan çıkardım ve 4 symbolu oraya koydu. R0 da Kardı buldum ama orda 1 symbol daha var. ve bulamadım.

senle aynı yerde takıldık kaldık..bence r1 e girince bazı şeyleri bulacaz gibi...ama şu kapıyı r1 kapısını nasıl açcaz..önemli olan ooo
  • 1 ve 2 yi geçtim...

sıra 3 te...
  • acayip sinir oldum
  • 2. de R4 deyim. son yer ama bir parça eksik bulamıyorum. kafayı yedim. odanın her tarafına tıkladım
  • severimm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.