Şimdi Ara

Happy'de 25 TL İndirim (100 TL üzeri) + Ücretsiz Kargo (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
6
Favori
11.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

25 TL indirim kuponları, yarın tekrar satışa çıkacaktır.

İyi günler dileriz.
  • otopark O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kuponunuzu saat 18:00'dan itibaren kullanabilirsiniz.

İyi günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Happy.com.tr -- 8 Ağustos 2014; 17:16:00 >
  • arkadaşlar ben groupon u aradım, yarın aktif olacak yarın deneyin dedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Happy.com.tr

Merhaba,

25 TL indirim kuponları, yarın tekrar satışa çıkacaktır.

İyi günler dileriz.

Dun ilk alanlardanim ama sabahtan beri ceki kullanamiyorum neden acaba alacagim urunler birer birer tukenmekte bu nasil kampanya yarinda is gunu degil der cikarsiniz pazartesiye cer cop kalir bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 8 Ağustos 2014; 17:22:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Happy.com.tr kullanıcısına yanıt
    Sayın yetkili,

Anasayfanızda Nivea ürünleriyle ilgili reklam koymuşsunuz, uzun zamandır bütün ürünler tükenmiş vaziyette. Madem ürünler yok neden anasayfaya reklam koyuyorsunuz.

http://www.happy.com.tr/kozmetik/Cilt_Bakim/gunes_urunleri?limit=24&sort=p.sort_order&order=ASC&pf[man][382]=382&pf[prc][min]=16.5&pf[prc][max]=34.9

Happy'de 25 TL İndirim (100 TL üzeri) + Ücretsiz Kargo

Ayrıca dün 44 lira belki 42 de olabilir çok emin değilim olan ürünün fiyatı şimdi 47,90 olmuş. Dün çekler kullanılmıyordu neden kullanılmadığı şimdi anlaşıldı. Her ürünün fiyatına 3-5 lira ekleyerek aklınızca çekteki 25 lirayı çıkaracaksınız. Nasıl bir firma olduğunuzu görmüş olduk. Teşekkürler, Bahsettiğim ürün aşağıda... Bu sadece benim farkettiğim.

http://www.happy.com.tr/Uni_Baby_Yenidogan_12li_Ekonomik_Paket?ref=akakce&v=1.77.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxXXxN -- 8 Ağustos 2014; 17:25:16 >

• ben sipariş verdim.Umarım yarın kargoya verilir.Bir sorum olacak Nivea Baby Atta Seti Anne-Bebek Çantası ürününü de aldım.Mavi olarak gelecek değil mi ? Oğlumuz olacak başka renk gelmesin de
    Sipariş ID: #30807

• mtasova kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Dün satın alınan çekler tanımlanmıştır. Tekrar denemenizi rica ediyoruz.
  • işlemler yapılmaya başlandı. teşekkürler happycenter..
  • netkral42 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Değerli siparişiniz için teşekkür ederiz. Nivea Baby Atta Seti Anne-Bebek Çantası mavi renk olarak gönderilecektir. Siparişiniz aynı gün (saat 13.00 a kadar verilen siparişler için) kargoya verilir.
    Cuma 12:00 dan sonra verilen siparişlerin 1.iş günü pazartesidir.

İyi günler dileriz.
  • mtasova kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Dün satılan tüm kuponlar aktiftir. Satın alabilirsiniz.

İyi günler dileriz.
  • Almayı düşündüğüm ürünlere fiyat bindirmesi yapılmış.Dün oluşturduğum sepete şimdi baktım çekin yarısı zaten fiyata yansımış.
    Çekleri kullanmaktan vazgeçtim,bu tür hesaplar yapan bir firmayla işim olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba,

İyi günler dileriz.

nie fiyatlar arttı bie gecede ?? bi açıklama yaparmısınız??

• quote:

Merhaba,

İyi günler dileriz.

Dun aldim kuponlari ve aktif degil isterbiz ekran goruntusu atayim

• quote:

Merhaba,
    Sepete geldiğinizde görünen 21.10 TL indirim KDV hariç tutar olup, toplamda sepetinize KDV dahil 25 TL'lik indirim uygulanmaktadır.

Hiç de belirttiğiniz gibi değil!
    %18 Kdv li tutarı indirim olarak gösterip, kdv sini %8 olarak hesaplayınca 22.88 TL. lik bir indirim yapmış oluyorsunuz.
    2,12 de bizi aldatma bedeli olarak cebinize kar kalıyor!

Teknik bir hata varsa da umarım düzeltirsiniz..

Örnekle de açıklayayım da;

100,45 fatura bedelim. 25 TL. kuponu kullandığımda 77,57 TL. ödemem gereken tutar çıkıyor..
  • Ben dun aldim sizede pm attim ilk alanlardanim ama kuponlar surekli gecersiz diyor bgn siparisleri vermeliyim bi check edebilirmisiniz

• Kupon kodum aktif olmuş ben kullandım.

Hatta kupon kodunu almadan önce siteden ne alırım diye bakıp bir liste yapmıştım. Kuponla aktifleşti ve ürün fiyatlarında hiç bir artma olmadan aldım ben arkadaşlar..
  • parafly ın market kampanyasıyla birleşirse süper olur
    bu arada happy pos ları market olarak mı görünüyor teyit edebilirmiyiz.
  • SxXXxN kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Nivea Sun güneş ürünlerini aşağıdaki linkten tekrar kontrol etmenizi dileriz.

http://www.happy.com.tr/kozmetik/Cilt_Bakim/gunes_urunleri?limit=24&sort=p.sort_order&order=ASC&pf[man][382]=382&pf[prc][min]=18.9&pf[prc][max]=39.9

Uni Baby ürünün de yapılan fiyat revizesi genel kullanıcılarımız için daha avantajlı hale gelmiştir. Revize öncesi 44,90 TL + 5 TL Kargo olan fiyatımız, KARGO BEDAVA 47,90 olarak revize edilmiştir. On binlerce ürün içinde yapılan bu tarz değişimler özellikle yapılmamakta olup, tamamen firma ile oluşan şartlar nedeniyle yapılmaktadır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• historical2012 H kullanıcısına yanıt
    Jonathanlivinston kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kampanyalı ürünlerimizden sadece 2 tanesinde yeni maliyetlerden dolayı 1-3 TL arası fiyat artışı olmuştur. Diğer hiç bir kampanyalı ürünümüzde fiyat değişimleri yaşanmamıştır.

Kampanyalar sayfamız dışındaki ürünlerin fiyatları marketlerimizle entegre olduğu için fiyat konusunda müdahale yapılamamaktadır.

Hangi ürünleri almak istediğinizi bize bildirirseniz, hemen inceleyelim.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Happy.com.tr -- 8 Ağustos 2014; 18:17:53 >
  • quentin kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Happy.com.tr internet sitemizin sanal POS'u genel bir e-ticaret sitesi olduğumuz için MARKET olarak tanımlı değildir.

İyi günler dileriz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.