Bildirim
Happy Death Day / Ölüm Günün Kutlu Olsun (2017) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2. filmi daha çok beğendim. Olayları güzel bağlamışlar. Espri düzeyi artmış. Salon 6-7 yerde kahkaha attı. Yine çerez niyetine izlenebilecek güzel bir film çıkmış ortaya. 6.5/10.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ilk filmi izlemeden gidilir mi?quote:
Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight
2. filmi daha çok beğendim. Olayları güzel bağlamışlar. Espri düzeyi artmış. Salon 6-7 yerde kahkaha attı. Yine çerez niyetine izlenebilecek güzel bir film çıkmış ortaya. 6.5/10.
1.filmi izleyin bence zaten kısa 1.5 saat. İlk filmi izlemeden 2'yi izlemenizi tavsiye etmem. Çünkü ilk filme bolca gönderme var. Olaylar iç içe. Ha eğlenmesine eğlenirsiniz ama olaylara pek anlam veremezsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0D7110DAC
Hocam ilk filmi izlemeden gidilir mi?
Alıntıları Göster
Ilk film cok guzeldi 2.film uzerine koyarak gelmis ..cok eglenceliydi kesinlikle tavsiye ederim .3.film muhtemelen 2021 de gelecektir.film sonrası ek sahne var ( ki önemli )
Filme notum 7
Eglenme notum 9.5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 24 Şubat 2019; 23:36:6 >
Ek sahneyi görene kadar devam filmi gelmez diye düşünüyordum. Ek sahnede 3.filme göz kırpılmış sanırım. Tadında kalsa bence daha iyi olur ama çıkarsa da izleriz yine.quote:
Orijinalden alıntı: furandor
Ilk film cok guzeldi 2.film uzerine koyarak gelmis ..cok eglenceliydi kesinlikle tavsiye ederim .3.film muhtemelen 2021 de gelecektir.film sonrası ek sahne var ( ki önemli )
Filme notum 7
Eglenme notum 9.5
Bence 1 film daha zevkli olur ..gercekten eglenceli ve sıkmayan bi yapısı var filmin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X