Bildirim
Haram puan almaktan bıktım (2. sayfa)
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Apple MacBook Pro Laptop, M4 Pro çip, 14 çekirdekli CPU ve 20 çekirdekli GPU’ya sahip: 16.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 24GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama; Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/Apple-MacBook-Laptop-%C3%A7ekirdekli-GPUya/dp/B0DLHDRCVY/
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Masabasinda o kupa saplarini aldigin icin yok ama onemli degil biz kazandigimiz kupalari sahada kazaniyoruz bu sene size 30 puan farkida sahada atacaz acimasiz davranmak bu olsa gerek
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aykan19o3
quote:
Orijinalden alıntı: wolfman44
quote:
Orijinalden alıntı: brandnew
Sen bence gs tarihine bir daha bak ozellikle son 20 yila haram puan almazlarmis helal puan aldigin mi var?
Bjk tarihine bak diyeceğimde yakın tarihte bir başarınız yok. kupa sapı bile yok
Ayrıca size karşı çok günahkar acımasız olduğumuz açık bir gerçek
Acimasiz demisken;
11 maçta 1 kez ölü halimizi 2-1 yendiniz şu havalara bak.Görmemişlik başa bela.
-
quote:
Orijinalden alıntı: jaguarr1903
.Dolu adamlarla konuşmaya çalışıyorum
Boşa uğraşma, sabaha kadar konuşsan da dolduramazlar seni. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aykan19o3
quote:
Orijinalden alıntı: wolfman44
quote:
Sen bence gs tarihine bir daha bak ozellikle son 20 yila haram puan almazlarmis helal puan aldigin mi var?
Bjk tarihine bak diyeceğimde yakın tarihte bir başarınız yok. kupa sapı bile yok
Ayrıca size karşı çok günahkar acımasız olduğumuz açık bir gerçek
Acimasiz demisken;
Şu mesajı atarken utanır insan
Son11 maç 1 galibiyetin fotosu
10 malubiyet ne oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
"Brandnew" denen nefret yumağına cevap vermeyin renkdaşlar anlamıyor... -
Nasıl da güzel rol yapıyorsunuz bravo.
Siz haram puan almaktan bıkmadınız. Takım sıralamada o kadar aşağıda ki haram olarak 10 puan verseler bile sevinmezsiniz. Çünkü bir işe yaramayacak
Sezonun başında ofsayt'tan gol atıp maçı kazandığınızda nasıl sevindiğinizi burada gördük yorumlar hala duruyor. Dediğim gibi siz " boşuna" haram puan almaktan bıktınız -
quote:
Orijinalden alıntı: Unbelievable7
Nasıl da güzel rol yapıyorsunuz bravo.
Siz haram puan almaktan bıkmadınız. Takım sıralamada o kadar aşağıda ki haram olarak 10 puan verseler bile sevinmezsiniz. Çünkü bir işe yaramayacak
Sezonun başında ofsayt'tan gol atıp maçı kazandığınızda nasıl sevindiğinizi burada gördük yorumlar hala duruyor. Dediğim gibi siz " boşuna" haram puan almaktan bıktınız
-
Fbli ergenler basmis. Haram puan diyecek son takim sizsiniz bos lakirtiya gerek yok.
Bu ulkede 2-3 macta bir hakem odasi basan kim azizyildirim.
Sike cezasi nedeniyle avrupaya gidemeyen kim fb.
Sampiyonlugu kacirdi diye milletin vergileriyle alinan polis araclarini sivil araclari yakan hangi takimin taraftari fb.
Sike hakem odasi basmak sehir eskiyaligi yaparak milletin malini mulkunu yakip yikmak haram degilse nedir.
Hakem hatasindan cok daha ciddi sıkıntılar yasandi bu memlekette yasiniz yetmiyor olabilir acin biraz arastirin yapilan sike de sampiyonluk kaybedildi diye ortaya koyulan eskiyalik da nesiller boyu hatirlanacak.
Bu lekeyi temizlemeye azizyildiriminizin da gucu yetmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aziz de aziz kendi rezilliğinizi başkasının üstüne atarak unutturamazsınız her seferinde olduğu gibi konunun muhattabi gs ama suçlu hep fb riyakarlik mı desek yoksa hezeyan mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emre_virüs
Aziz de aziz kendi rezilliğinizi başkasının üstüne atarak unutturamazsınız her seferinde olduğu gibi konunun muhattabi gs ama suçlu hep fb riyakarlik mı desek yoksa hezeyan mı
Sen ve senin gibi fbliler gelmis burada gs macinda yapılan hakem hatalari vs ile GS camiasini haram puanlarla sampiyonluk almisa kadar sucluyorsunuz. Burasi dingonun ahiri degil oyle mesnetsiz kanitsiz atislara kimse pabuc birakmaz buraya gelip ortaligi karistirmaya calisan sizsiniz sonra gercekleri carpinca cark ediyorsunuz. Turk futbolunun tek sorunu var o da aziz yildirimdir aksirsaniz da tiksirsaniz da bu bir gerçektir.
Hakem odasi basmak diyorum
$IKE diyorum
Sampiyon olamayinca yapilan vandallik diyorum
Siz hakem hatasi diyorsunuz hala gecmisler olsun ne diyeyim
Bak dostum bütün mesajlarim burada kimseyi haramlik ile suclamadim çıkar göster desem hoş olur mu? Aziz Y keşke başkanlığı bıraksa da kurtulsak ama su her şeyde/olayda onu suclamayi bırakın biraz haklılık payınız olsun tiyatro miyatro diyorsunuz bizden çok başkaları sampiyon oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emre_virüs
Bak dostum bütün mesajlarim burada kimseyi haramlik ile suclamadim çıkar göster desem hoş olur mu? Aziz Y keşke başkanlığı bıraksa da kurtulsak ama su her şeyde/olayda onu suclamayi bırakın biraz haklılık payınız olsun tiyatro miyatro diyorsunuz bizden çok başkaları sampiyon oluyor
Boşuna tartışma alpaçinoyla
quote:
Masabasinda o kupa saplarini aldigin icin yok ama onemli degil biz kazandigimiz kupalari sahada kazaniyoruz bu sene size 30 puan farkida sahada atacaz acimasiz davranmak bu olsa gerek
Bu hala masabasi mi diyo ya ? Arkadas adam kafayi bozmus Gs sampiyonluklariyla herseye bi kulpu var ama kupanin kulpunu bile gorememis takimi dogru duzgun
Konuyu fbli üye açtı sandım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: c r i m s o n
quote:
Orijinalden alıntı: Jeyx
Tamam oyun bizim kontrolümüzdeydi ama bıktım biz bu değiliz. Biz centilmen bir takımdık harama el atmazdık ben böyle puan istemiyorum. Artık Umut kendini yere atıyor beleşe çünkü biliyor bir işe yaramadığını, Selçuk ne zaman birisi eline dokunsa yerde, beleş frikik alıyor, Yasin zaten aynı, biz bu değiliz bu Galatasaray'a yakışmıyor. Doğamızda bu yok. Caps sayfalarına bol bol malzeme veriyoruz Dursun Özbek sağolsun acizliğimizden artık haram puana hayır demiyoruz ya da diyemiyoruz. Acilen bu durum değişmeli yoksa Fener'e laf atmamıza rağmen onlardan bir farkımız kalmayacak.
Bi bitmediniz ahlak bekçileri
Bakın beyler bu yorum Türk toplumunun kafa yapısını özetler niteliktedir. Ahlak bekçilerinin bitmesini bekleyen adam, kırmızıda duran önündeki araca küfür eden, yeşilde geçmeye çalışan yayaya ''lan yörüsene olm yörü lan'' diye çemkiren şofördür.
Bu adam bir özettir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X