Bildirim
harbiden bıktım(yardımcı olana 1780rp) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kaldır tekrar yükle -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Regulus Black
kaldır tekrar yükle
yaptım hiç fayda etmedi. -
-
Nedeni söyliyim, HDD gitmiş senin ufaktan, bad sector taraması yaptır klasik programlarla bi, muhtemelen HDD değişmek zorunda kalabilirsin, benimde başına gelmişti buna benzer belirtiler veriyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlat - Çalıştır - Hizmetler yaz - IP yardımcısını sağ klik durdur yap
Bunu dene
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Widget
Nedeni söyliyim, HDD gitmiş senin ufaktan, bad sector taraması yaptır klasik programlarla bi, muhtemelen HDD değişmek zorunda kalabilirsin, benimde başına gelmişti buna benzer belirtiler veriyordu
büyük ihtimal dediğin olabilir bi tarama yapıcam. -
büyük ihtimal donanımsal internetle bir gıdım alakası yok yazılımsalda olabilir bilmiyorum ama %70 donanımsal gibi gözüküyor ona göre cevap yazın. -
Ram çıkar tak yerlerini değiş düzelir
Framework sürümünü kontrol et
Güvenlik duvarını kontrol et izin ver lole
Directx vs. Güncellemeleri kontrol et
Eğer olmazsa donanımsal olabilir parçaları tekrar söküp takmayı deneyebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: AslanAvda
Ram çıkar tak yerlerini değiş düzelir
Ramde sorun olsa tüm PC etkilenir, direkmen açılmaz pc, ama HDD'nin belli kısımları bozuk orada da oyun dosyaları var mesela
hiçbir işe yaramaz. oyun yükleme hızı hdd rpm hızına ve ram hızına bağlıdır. 2400 mhz ram ve 10000 rpm hdd ile saniyeler içinde oyun %100 oluyor bende. -
Oyun onarmayi dene dll files fixer ve advenced system care kullan razer cortexide siddetle tavsiye ediyorum
Ccleaner ile tarama, combofix ile tarama, arka plan programlarını kontrol etme ve lol repair etme
Hd tune ile tarama yapiyorum 12 tane var suan damaged devam ediyor.
ticket atmayı denedin mi -
quote:
Orijinalden alıntı: Under Control
hiçbir işe yaramaz. oyun yükleme hızı hdd rpm hızına ve ram hızına bağlıdır. 2400 mhz ram ve 10000 rpm hdd ile saniyeler içinde oyun %100 oluyor bende.
2400 mhz yazmana gerek yok. işlemci kaç destekliyorsa o kadar kullanır zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: Widget
bunu yazmaya geldim gidiyorum -
Dur ben de hava yapayım bari hem de gereksizinden.
2400 mhz ram var, ama hangi anakart 2400 mhz ram destekliyor önce onu göster tamam diyeceğim.
Neyse saçma sapan hava basmamıza geri dönelim.
2400 mhz ram(ramin açılış hızına da etkisini olduğunu da okudum ya artık gam yemem, neyse)
SSD var, ram hızlarını 1450 mhz de downclock üzerine overclocklu kullanıyorum 15 saniyede %100 oluyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X