Şimdi Ara

Hard Disk kartları mevcut. 1000 adet var. Sorunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
4
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Disk Boyutu #2.5 inç Arabirim #SATA
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 1000 e yakın kart 800 civarı hard disk var. Hard Disk satmıyorum. Kart talepleriniz , için mesaj yazabilirsiniz.

Eğer orjinal ektronik kartı ile diskinizin motoru dönüyor ise kartınız % 99 saglamdir. Problem donanımsaldir.
    Diskin motoru dönüyor ise kart sormayın. Ben satayım. Sorun değil. Ama probleminizi còzemeyeceksiniz
    Başka kat ile denemek çözüm değil.
    WD disklerde orjinal kendisine ait olmayan kart ile diski çalıştırır iseniz , hard diskin fireware dosyaları bozulabilir. Ve veri kurtarma firmaları dahi bu diskten verileri alamayabilir.
    Toshiba disklerin orjinal kartı yok ise verilerinizi kurtarmak mümkün değil.
    Özet olarak , arıza yapmış da olsa orjinal kart ve diskin etiketi veri kurtarma işlemleri için gereklidir.

Bu alanda tecrübesi olmayan kişilerin diskleri açması verilerin sağlamlığı açısında son derece risklidir. Sonuca ulaşma ihtimali % 5 i geçmez .

Veri kurtarma işlemi uygun özel cihazlar ile yapıldığında başarı oranı yüksek , risk düşüktür. Veri kurtarma ; minimum risk alarak maksimum problemli diskteki verileri güvenilir ortama aktarma işlemidir. Tecrübe , donanım , teknik bilgi .... birçok etken var. Ben 100 civarında disk üzerinde deneme yaptıktan sonra müşteri diski açmaya başladım.
    Gecenizi gündüzünüzü tecrübe için harcadıktan sonra 2-3 yılda profosyonel kulvarin amatör seviyesine ancak ulaşabiliyorsunuz. Veri kurtarma " Ne var canım . Iki parça değiştir, 2 program çalıştır " değildir.
    Veri sizin risk sizin

Profosyonel veri kurtarma talepleriniz için yardımcı olurum. Uygun fiyat.

Yeni açacağım watsup grubuna dahil olmak için özelden yazabilirsiniz. Müşteri getirebilecek arkadaslara özel fiyat vereceğim. Ayrıca bana her türlü hard disk lazım olabiliyor. İhtiyaç olduğunda tedarik için de kullanacağım.

Herkese kolaylıklar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalVeri -- 26 Mayıs 2020; 14:42:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burdan atıyorum hdd resmini. belkide kartta sorun yok bilemiyorum.

Hard Disk kartları mevcut. 1000 adet var. Sorunuz

tekrar usb 3 olsa daha iyi olur ama satada olsa olur.
  • Kripto yemiş hdd kart değişi mi ile kurtarilabiliyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim bildiğim kurtarılmıyor 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kurtardigini söyleyenler var. Ama sanmıyorum

• DigitalVeri kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Nasıl kurtarabiliriz?
    Bir arkadaşımın bilgisayarı kripto yemiş.
  • Ben bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DigitalVeri kullanıcısına yanıt
    Format c: yaptım dedi...

Ondan sonra aklıma bir yöntem geldi. Bir deneyelim bakalım. R-Studio bu işi çözer mi görelim. Kriptosuz geri alırız dosyaları belkide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Format c: yaptım dedi...

Ondan sonra aklıma bir yöntem geldi. Bir deneyelim bakalım. R-Studio bu işi çözer mi görelim. Kriptosuz geri alırız dosyaları belkide.
    Kriptosuz geri alma şansınız yok.
    Ama doğru bir şekilde geri alabilirseniz, kriptonun çözülebilme ihtimali var.
  • Sata var elimde

• Detaylı Pm ve bilgi
  • Kripto virüs ile PCB nin hiçbir ilgisi yok.sorunuzun cevabı Hayır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.