Abi milleti seferbet ettinde bunun içinde devlet sırrı mı var
aç hdd yi çalışırket al eline bi bilye biraz uzakta dur ama tak diye at okuyucu kafayı parçala hdd de haritaya döner o arada zaten. Ama tabi fizikseolarak belli olmasın dersen gerçi buda fiziksel ama neyse format atarken hdd ye %50ye falan geldiğinde hdd yi al eline kabloları sökmeden yerden yere vur :D burdada gebericektir hdd :D:D
çok daha iyi bir metot var. Birsürü ıvır zıvır ucu bulunan tornavida takımlarından satın al. Her eve lazım... HDD yi bi güzel sök. Diskleri çizmeden dikkatlice çıkart, Dekorasyon malzemesi olarak kullan. Çok düzgün ve parlak bir yüzeyi vardır,ayna olarak bile kullanabilirsin. İçinden çok kuvvetli bir mıknatıs çıkacak, onunla da oynarsın. Geri kalan gövdesi ve kartını da birşeyler düşün işte, bir çocuğa falan ver, o oynasın. motorunu da adaptörle falan çalıştırmayı dene, vakit geçirirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: dogac
aç hdd yi çalışırket al eline bi bilye biraz uzakta dur ama tak diye at okuyucu kafayı parçala hdd de haritaya döner o arada zaten. Ama tabi fizikseolarak belli olmasın dersen gerçi buda fiziksel ama neyse format atarken hdd ye %50ye falan geldiğinde hdd yi al eline kabloları sökmeden yerden yere vur :D burdada gebericektir hdd :D:D
arkadaş zaten kabakuvvet uygulamak istemiyor!! TEKNİK YÖNTEMLERLE BOZMAk İSTİYOR...
kartını yak en mantıklısı o bence
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
quote:
Orjinalden alıntı: CaN®
harddiski aç.üzerine kolanya,rakı,çamaşır suyu v.b bişi dök.Bir güzel sil.Ondan sonra üzerinde mıknatıs gezdir.harddisk i kapapağı açık bir şekilde pc ye tak (sorumluluk sana ait) çalıştır.Hayır gelmez bidaha
harddiski aç.üzerine kolanya,rakı,çamaşır suyu v.b bişi dök.Bir güzel sil.Ondan sonra üzerinde mıknatıs gezdir.harddisk i kapapağı açık bir şekilde pc ye tak (sorumluluk sana ait) çalıştır.Hayır gelmez bidaha
ufak bir çocuğun eline ver 2 dakka sonra sana bozuk olarak getirsin.sen uğraşma onlar senin yerine uğraşır
birisi yukarıda format attığın bilgilri getiririm dedi benim denediğim programlar fos çıktı getiremedim sizin bildiğiniz bir program varsa linki atarsanız çok iyi olur ayrıca diski çıkarmak ve ayna olarak kullanmak daha mantıklı ayrıca arabaların önüne de asabilirsin çok sportif duruyor
quote:
Orjinalden alıntı: CaN®
ıcıne hava bıle almıyo benı bıldıgım bunlar etkı etmez sadece paslanır ama ıcındekı bılgıler gıdermı bılmıyorum
Boş konuşma konusunda hızına yetişilmiyor forum çaylaklarının geyik yapacaksınız geyik bölümü de var orada takılın arkadaşlar zaten saçma sapan cevaplar verim sinir kat sayımı yükseltiyorsunuz.
xsandorkan dediklerimi uygularsan sorun kalmaz kolay gelsin.
HDD İÇİNDEKİ BİLGİLERİ KURTARMAK İÇİN ÇOK SAYIDA PROGRAM VAR VE HEPSİDE YETERİNCE BAŞARILI.
mesela ben Get Data back for NTFS veya FAT32 kullanıyorum. Tavsiye ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: Fuzz
quote:
Orjinalden alıntı: istanbul_54
Abi niye bozmakla uğraşıyon. At bi format harddiskine, sonra da çöpe at gitsin. Zaten öğütmeli çöp arabalarında moleküllerine ayrılır
Format hiç bi işe yaramaz; 10 kere üstüste formatlanmış bi diskteki bilgileri çok kolay kurtarabilirim
Arkadaşın sorusuna yanıt vermek gerekirse; diskin üzerinde bi kaç dakika mıknatıs gezdirmek en temiz ve kesin çözümdür. Mıknatısın büyüklüğüne ve kuvvettine bağlı olarak tahribat ve süre değişebilir.
Evet Fuzz, 565tt cevap bekliyor
quote:
Orjinalden alıntı: 565tt
birisi yukarıda format attığın bilgilri getiririm dedi benim denediğim programlar fos çıktı getiremedim sizin bildiğiniz bir program varsa linki atarsanız çok iyi olur ayrıca diski çıkarmak ve ayna olarak kullanmak daha mantıklı ayrıca arabaların önüne de asabilirsin çok sportif duruyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme