Şimdi Ara

hard disk upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir sabit sürücü aldım, eskisini işletim sistemleriyle (win ME, Linux) birlikte yenisine birebir ve boot edilebilir olarak aktramanın bir yolu var mıdır?

• Var ama düzgün çalışacağını sanmıyorum, ghost tarzı bir programla halledebilirsin ancak eski hdd ile yenisinin boyutları farklı olacak dolayısıyla adresleme ve partition boyutlarıyla ilgili işletim sistemleri problem çıkarabilir
  • Acronis True Image ile bu mümkün. Parition lar farklı büyüklükte olsalar dahi bu işi yapabiliyor. Partitionların büyüklüğünü uydur seçeneği var. Acronis ile almış olduğun imaji sorunsuz yüklersin.
  • linux kısmının imajı alıyormu ben bilmiyorum.linux un imajını alman için acronis i o kısma kurman lazım.
  • linux kısmının imajı alıyormu ben bilmiyorum.linux un imajını alman için acronis i o kısma kurman lazım.
  • hehe ismail yıldır reklam yapar gibi açıklamışsın :)
  • kopyalayacağım işletim sistemini seç ve içinden windows klasörünün içinden win386 almıyorsun ama kopyalıyorsun her şeyi diğer hdd açılınca kendısı win386 oluşturuyor ve sende kullanıyorsun hiçç bir programa gerek yok kolay gelsinnn....
  • acronis true image kullanarak bir sabit diski (iki işletim sistemini de) yedekledim yeni olan sabit diske ama yeni diske bu dosyaları açıp bootable bir sistem yapamıyourm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.