Şimdi Ara

Hardcore Turkiye [TurkHC]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar klanımızın tamamı hardcore oyuncularından oluşmaktadır.

Yüksek GR ve rift partileri sürekli oluyor.

Klan Adı: Hardcore Turkiye

Tag: TurkHC

Klana katılmak için şartlarımız.

Softcore karakterinizin olmaması.

Hardcore'da Non season veya season 300 paragon lvl ı olması.

Akşamları 9 10 kişiyi buluyor online olarak gün içindede online oyuncumuz oluyor.

Sizleri'de aramızda görmek isteriz.

Klana direk olarak başvuru yapabilirsiniz yada "Tenhadainler,Breathing(Btag=Breathing#2332" ulaşarak klana girebilirsiniz.

Bol droplu bir gün dileğiyle.

İyi Forumlar.

Klan Season Solo Ve 4 Players başarılarımız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreathinGg -- 15 Mayıs 2015; 0:24:13 >

• türkiyede hc öylemi?
    cesaret şartı yazmamışsınız

emeklerinize yazık yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyDNA

türkiyede hc öylemi?

emeklerinize yazık yahu

Hocam Hc her zaman cesaret ister sc pek bizim kafadan insanlara göre değil. Arada ölücen zaten diablonun farkıda bu değilmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreathinGg

quote:

Orijinalden alıntı: speedyDNA

türkiyede hc öylemi?

emeklerinize yazık yahu

Hocam Hc her zaman cesaret ister sc pek bizim kafadan insanlara göre değil. Arada ölücen zaten diablonun farkıda bu değilmi.

anlatamadım, hepimiz ölmeye geldik güzel kardeşim de

türkiyede ki enerji hizmetiyle bu işe soyunmak cesaret ister, an meselesi mağmaya teğet bulursunuz kendinizi:)

başarılar
    şeytanınız bol olsun
  • sağolasın dün 3 tane full barb gitti benim :d oluyor böyle 2 si ping yüzünden 1 ide artık sıkıntıdan adak olarak verdim
  • Diablo'yu hardcore olarak oynamak elbette internet kopmaması, elektirik kesilmemesi, daha dikkatli oynamak, mantıklı risk almak, bağlantı kopması anında şanslı olmak vb. birçok şeyi gerektiriyor. Ama bence her şeyden önce oyuna daha çok zaman ayırmayı gerektiriyor. Çünkü ölünce elinde yine yedekte geri dönmek için iyi gear olması lazım. Tabi ki her zaman yedekteki gear, ölen char'ın üzerindeki kadar iyi olmuyor, her zaman 2-3 parçasında eksik oluyor. Sonra tekrar eksikleri tamamla falan filan derken yine üstüne zaman harcanıyor. Amaç artık sadece +1 fazla grift tamamlamak olduğu için ölüm riski daha fazla artıyor, devamında kısır döngüye dönüyor olay.
    Elbette hardcore'da daha yüksek grift yapabilmek daha büyük bir takdiri hak eder ama sonuçta yine doğru harita ve mob'ların gelmesi ayrı bir şans gerektireceği için hardcore çilesine ne kadar değer, bence bunu düşünerek hardcore'a devam edilir durumda oyunun şu anki hali. Yoksa soft'ta da yine aynı amaç için oynanır sonuçta +1 yüksek grift yapabilmek elde kalan tek amaç. O zaman arada ölmeyi göze alıp zaman kaybetmemeyi dikkate alarak yine aynı amaç için oynanabilir. Tercih meselesi. Çok fazla "zaman" diyorum sanırım şu sıralar.
    İyi oyunlar.

• Basarilar dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel klandır, bir süre bulunmuştum. Hc de turk klan bulmak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kereta

Grift kacinci seviye yapiyorsunuz genelde? Tek basima oynamaktan sıkıldım. s3 monkum var solo 42 yapabilmistim en son. Mammeda#2540

Hocam 4 kişi 54 e kadar çıktılar solo +40 yapanlar var klanda.
  • s3'de 4 kişide 57 yaptık en son. 58de öldük. kısa sürede 60+ları yapacağız item topluyoruz (:
  • Finallerden sonra geliyorum , sıfırdan başlayacağım umarım benide alırsınız aranıza :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenhadainler

s3'de 4 kişide 57 yaptık en son. 58de öldük. kısa sürede 60+ları yapacağız item topluyoruz (:

ölmek haricinde güzel olmuş bizimde wizzard öldüydü 58 yaparken :) oda itemlerini topluyor.
  • Arkadaşlar geçenlerde ROS alıp oyuna tekrardan başlamıştım ama GR25 yaparken monkum öldü :( . Level atlamamda yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim :)

Barbaros#2877

-Bi arkadaş yardım etti sağolsun hemencik 70 oluverdim , yoksa 30 saat oynamayı planlıyordum 70 olabilmek için :) -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooke5 -- 8 Haziran 2015; 15:46:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.