Şimdi Ara

Harddisk Birleştirme Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Günler Arkadaşlar Benim Şuanda Epeyce Büyük Bir sorunum var Harddiskimi ikiye böldüm bilgisayara format atmak için c ve d olarak sistem c de kurulu d birimine yedeklerimi atmıstım format gerçekleşti d birimindeki dosyalarımı c ye aldım fakat D30gb C45gb ben Cdeki Dosyalarıma Zarar Vermeden Dyi Silip C birimini eskisi gibi 75gb yapmak istiyorum Hem Bu Forumda Hem baska forumlarda yaklasık 6 saatir inceleme yapıyorum fakat bir sonuca ulamasamadım lütfen yardımcı olun kurtulayım şu illetten Dnin içindeki dosyalarımı silip biçim attım şuanda bölümlenmemiş alan olarak gözüküyor Cdeki dosyalar zarar görmeden nasıl birleştiririm bu diski ben ?

• yazınız o kadar karışık olmuşki bişey anlaşılmıyo tane tane yazarsanız daha kolay yardımcı olunabılır
    bu arada işletım sıstemı olarak ne var oda onemlı
  • Kusura Bakma Kardeşim Moralim Epeyce Bir Bozuldu Şimdi Sorun Şu İşletim Sistemim Xp C ve D Bölümleri Mevcut Harddiskte Benim Sistemim C de D BomBoş C ve D ikiside 40 gb toplam 80 gb Ben Dyi Ortadan Kaldırmak İstiyorum Cyi Silmeden Veya Zarar Vermeden Formatsız yani C 80 gb olsun istiyorum Dyi nasıl yok edebilirim Dyi siliyorum ama bölümlenmemiş alan olarak geri geliyor her yolu denedim bir tek paritition magic kaldı iş görürmü o yada windowstan halledilebilir bir sorunmudur bu ?
  • windows 7 olsa kolay ama xp uzun süredir yüzüne bile bakmadım ben dediğin gibi partition manager programı işini görebilir bide forumun bu bölümünün sorumlusu makedonn var ona özel mesaj at halledemezsen o sana mutlaka yardım eder
  • Her şey için çok tşkler kardeşim !
  • önemli değil bu arada hayırlı bayramlar
  • Saol Kardeşim Sanada Sorunumu Çözdüm Bir Çok Teknik Servis Elemanıyla Telden Görüstüm Ama Hepsi Fos Çıktı Formatsız Ve Sorunsuz Bir Şekilde Birleştirdim C ve D yi Çoğu Kişinin İmkansız Demesine Rağmen :)
  • İnsanlardan yardımcı olmalarını istemek kadar, keşke bulduğunuz çözümü paylaşmayı da bilseydiniz!
  • Çok Özür Dilerim Kardeşlerim sorunun çözümü partition magictir programın 8ci sürümünün türkçe ve full hali bu forum dahil internette bir çok sitede mevcuttur bulup indirip kurun zaten türkçe program açıklaması fln her şeyi var ben olayı kendim çözdüm fakat uyarmam gerekirki çok tehlikeli bir programdır kaç terabayt'lk diskleri uçurdu bu program dikkatli ve sağlıklı kullanmanız gerekir ben bu riski göze alarak birleştirmeyi yaptım hatta pc yeniden baslayınca 4 5 saat kadar dondu aha dedim disk uçtu birleştirme ekranında 5 saat bekledi sıkıldım rest attım birde baktım diski birleştirmiş beklesem bi 2 3 beklerdi öylece heralde !
    profesyonel birine danısmanız yada forumları iyice arastırmadan kullanmanızı tavsiye etmem ben aksi şekilde hareket ettim fakat riski göze almıstım benden söylemesi !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.