Şimdi Ara

HARDDİSK IŞIĞI SÜREKLİ YANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bilgisayarı toplayalı 3 ay oldu bilgisayarı topladıktan sonra herzaman değilde arada bir hdd ışığı sürekli yanıyor ben pc yeniden başlatıncaya kadar hiç sönmüyor bazen yeniden başlatmama rağmen yinede sönmüyor.arasırada pc kapanmasına engel oluyor pc kapanmıyor bilgisayarı ben vatan bilgisayardan toplamıştım oraya götürdüm bios güncellemişler verdiler işlem tamam dediler getirdikten 5 gün sonra yine aynı problemi yaşadım sizce bu neyden kaynaklanabilir yada bildiğiniz bir hdd kullanımını gösteren program varmı yardım ederseniz sevinirim 3 aydır bu problemle uğraşıyorum

• hatırlatma yapayım,http://forum.donanimhaber.com/m_46226971/tm.htm bu linke bir bak derim arkadaşım, tahminim bad sector hatası olabilir'den yana idi, araştırdım biraz, buradan da bakarsan belki yardımı olur. Yine de çözemezsen biraz sende araştırma yap derim...
  • harddiskin bi işlem yapıyor olabilir veya led lerinde bi yalıslık olmus olabilir bi bak derim.
  • ben bu problemi 3 aydır araştırıyorum bir türlü çözemedim yarın bilgisayarı dağıtıp tekrar toplicam olmadı bidaha fdisk atacam olmazsa kaldıracam vatanbilgisayara götürecem
  • görev yöneticisinde bellek yiyen program exelerine bak belki bir exe anormal çalışıyor olabilir...
  • sağolun arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.