Şimdi Ara

Harddisk sessizleştirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
7.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jason B.

http://forum.donanimhaber.com/m_9478117/mpage_1/key_/tm.htm

Hala kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok

dostum ben makine mühendisiyim ama böle bir mühendislik dehası ne gördüm nede duydum kendim de bazı konularda böle çözümler üretirim ama bu konuda aklıma bişe gelmemişti gidip 30 40 liraya kauçuk ayaklı filen kutular bakıyordum artık gerek kalmadı.gerçi don lastikli arkadaş gibi don lastiği kullandım ama mantık aynı ömer arkadaşa teşekkürler ama forumdan postalanmış kendisi:D don lastikli sistemde bile ses inanılmaz boyutlarda azaldı.hatta ve hatta belki inanmıyacaksın ama pc performansı arttı önceden harddiskin çalıştığı gösteren ışık sönmezdi hep yanardı ama şimdi sadece aralıklarla yanıyor yani pc kendini daha az kasıyor bi anlam getiremedim bu işe ama bağını sormuyorum zaten:D diğer başlığına baktım 4 senedir kullanıyormuşsun helal olsun.bende yakında contalı sisteme geçicem gerçi don lastiğinden memnun kaldım ama contalısınıda merak ediyorum.ben inanıyorumki eğer bu fikri kasa üreticileri görse bunu mekanizma haline getirip patentini alırlardı arkadaşlar abarttığımı düşüncek belki ama.inan hdd mi değiştirmeyi düşünüyordum hatta servise götürcektim yakında haha:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techtnr -- 19 Ekim 2010; 17:19:04 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.