Şimdi Ara

HARDDİSK SORUNUM VAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR HARDDİSKIM BIRKACKEZ BILGISAYARI İLK ACMAYA CALISTIGIM ZAMAN BI GARIP SES CIKARIP KITLENIYODU.SİMDİDE HIC ACILMIYOO XP EKRANI GELIYOO DAHA SONRA MAVI BI EKRAN CIKIP TEKRAR RESETLENIYOO BU SORUNA BI COZUM BULABILIR MIYIZ? SİMDİDEN TESEKKURLER.

• ahmet_dere arkadaşım hdd ne zmn böle yapmaya ßaşladı??? yaklaşık olarak pc'yi alana kaç yıl oldu?? bunları yazarsan sana iyi cwp lar werebiliriz
  • PC Yİ ALALI YAKLASIK 2002 YILINDA ALDIM HALA AYNI HDDYİ KULLANIYORUM AMA PCYI ACMAYA CALISIRKEN OLUYODU ACILDIKTAN SONRA HICBIR PROBLEM YOK SIMDI İSE PC HIC ACILMIYOO HDDNIN ALTINDA BI ISIK DEVAMLI YANIP SONUYOO YARDIMLARINIZ İÇİN TESEKKURLER
  • sorunun hdd oldugundan emın mısın?
    etrafında bi hdd bulup onu takarak bi deneyebılır misin.
    ben o problemın daha cok anakartta olabılecegınden suphelenıyorum.
  • RAM'de bir sorun olmadığından da emin ol arkadaşım, sorun sadece HDD'de olmayabilir..
  • anakartından kaynaklanıyor olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

anakartından kaynaklanıyor olabilir

+1
  • Anakartta olsa diğer donanımlarda da sorun yaratabilirdi arkadaşlar. Büyük bir ihtimalle RAMde sorun var.

Sen makineyi formatla, eğer yine yaparsa o zaman anlarız. RAMlerini başka bir bilgisayarda dene. RAMler sağlamsa ve formattan sonra bir daha sorun olmazsa sorun anakartta olabilir..
  • evet bencede ram de sorun olabilir
  • arkadaşım aynı sorun bendede oluyordu sisteminde çok eski bi donanım varsa onu sök düzelme şansı var ben öyle yaptım
  • Selam arkadaşlar bence hardisk sektörleri bozulmuş eğer öylese en sağlıklısı hardisk değiştirmen sen hine kasadaki parçaları iyi kontrol et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.