98 ve me kullanıyorsanız satada problem çıkıyor ve sata almayınız performans çok düşük kalıyor. win2k ve xp kulanıyorsanız gönül rahatlığı ile sata alabilirsiniz. 2. bir bilgi de sata alayım ide1 i cd rom 2 yi writer kullansın on the fly da buffer düşmez bu durumda diyorsanız çok yanılırsınız fark oluşmuyor. Saygılar
yurt'un 2.bilgisini dikkate alalım. ama kimsenin böyle bir beklentisi olmaz heralde..
sata yı desteklemeyen anakartlar için pcı kart olduğunu bende duydum. aacaba bunun fiatını felan bilen kimse yokmu? ayada bilgi verbilecek biri. birde banim aklıma takılan pcı ın hızı sata nın felan hızına yetişebilirmi? performans düşüşü felan olurmu?
fiyatları snırım 50 doları geçmez.tam bilmiyorum.performansı aynı olduğunu iddia a,ediş,yorlarmış bu pcı kartlarının üreticisi.sata zaten sorun iken pcılı satanın ne kadar sorun olcağını merak ediyorum.ama bu sata harddiskleinde fiyatı baya düştü değilmi,.
ben sata kullanıyorum sata desteklemeyen anakartlarda sata kullanılması iyi olurmu bilmem ama sata destekleyenler daha iyidir. Hızı çok iyi 98 ve xp de sorun yok ben onları kullandığım için biliyorum her sata aynı olmayabilir anakarttaki sata bious undan veya üreticisinde farklılıklarda olabilir. ama hızlı yani artık yavaş yavaş herkes sata kullanmaya başlıyor galiba
pc net in bu ayki sayısına bi nak istersen ata 133 8mb ön bellekli maxtor 120 gb kapasiteli bi model var sata lı hdd dahil en iyi performansı veriyo ve fiyatı 100$+kdv
yazın upgrade yapayım diye düşünüyorum ama her geçen dekika yani bilgisyaramı alsam diye fikrim değişiyor. bu ne ya her daikika yeni teknolji çıkıyor. ama bizim bilgisyar lar desteklemiyoır. yeter ya üreticileri protesto ediyorum
walla öyle kardeşim teknolojiye ayak uydurmak çok zor.1 sene önce P4 2.4 aldım 250 milyon para verdim o zamanlar daha yeni çıkmıştı şimdi 3.2 ler çıktı.6-7 ay önce Seagate 80 GB aldım 7200 O zamanlar 80ler çıkalı fazla olmamıştı şimdi bak SATA LAR 120 ler havada uçuşuyor.Daha yeni bir anakart aldım şimdilerin en iyisi 2-3 ay sonra çıkar başka bir anakart.Benim tavsiyem varsa paran SATA al yoksa bekle öyle al.PATAlarda kalkar yakında artık SATALAR standart olur.Teknolojiyi takip edebildiğin yakından takip edicen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme