Şimdi Ara

Harddisk ve kasa hariç 2000 tl oyun amaçlı bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi harddisk ve kasa hariç max 2000 tl sistem arıyorum

http://www.bimeks.com.tr/urun/119529/seagate-barracuda-3-5-500gb-7200rpm-sata-3-0-ncq-16mb-desktop-disk.aspx#specs

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=91222#Details

Bende bunlar var kasa çok kötü derseniz mecbur yeni kasa alacağom şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

• 250W ın yeni nesile yeteceğini pek sanmıyorum kardeşim yeni bir psu ya ihtiyacınız olcak,doğruyu söylemek gerekirse kasa da maalasef iyi değil.

Ben de yeni bilgisayar topluyorum önerilerim şunlar sana
    H110 Pro vd anakart 2133 mhz
    Rx470 yeni çıkacak olan ekran kartı
    Intel i5 6500 işlemci
    8 gb ram(Kingston Gskill Corsair üçünden birini öneririm)
    500 gb mekanik diskin var güzel sana yetecektir o şimdilik,ilerde 500 gb ek yapabilirsin kullanımına göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ram ddr3 mü 4 mü ve kaç mhz olavak rx 470 in fiyatı bellimi ?
  • __Darkis__ kullanıcısına yanıt
    Ddr4 kardeşim ram 8gb 2133 mhz ama stokta yoksa 2400 mhz de alınabilir her türlü 2133 mhz de çalışacak zaten.Ana kart bunu destekliyor.Rx470 in tahmini fiyatı bence 650-700 civarı olacaktır.Hadi 671 tl içime geldi

• İnşallah o fiyatta olur hocam 2133 mhz ile 2400 mhz arasında aşırı derecede bir fark varmıdır ?
  • Fiyat olarak çok fazla yok 20 tl civarı olabilir ama şu aralar 2133 mhz stoklarda tükenmiş gibi gelecektir zaten.Dediğim anakart maksimum değer olarak 2133 mhz çalıştırcağı için daha yüksek rakamlarda bir kayıp sözkonusu olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.