Şimdi Ara

harddisk ve ram hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleyküm. bende yaklaşık on senelik pc vardı,kullanmıyorum.içinden harddiski söktük . diğer parçalar kasada duruyor. sorularım şunlar;
    1)önceden girilen internet sitelerinin örneğin geçmiş,ziyaret edilen siteler vs. harddiskte mi depolanır
    2)pcdeki resimler belgeler de mi harddiskte depolanır
    3)ram de depolanan birşey var mı?

kısacası bu eski pc yi ya vercem birisine ya da başka birşy yapcam , harddiski bende kalcak, pcde bilgi belge depolayan başka donanım var mı?

• Hardiski ne kaçar biçimlendirirsen biçimlendir recovery programları ile mutlaka bilgiler çok sağlıklı olmazsa da geri gelir. Pc'yi satacağın insan bu konulara hakim değilse Hardiski biçimlendir ve öyle sat. Ramda ise bilgiler kalıcı değil geçici depolanır ram kısmında sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC Doktor

Hardiski ne kaçar biçimlendirirsen biçimlendir recovery programları ile mutlaka bilgiler çok sağlıklı olmazsa da geri gelir. Pc'yi satacağın insan bu konulara hakim değilse Hardiski biçimlendir ve öyle sat. Ramda ise bilgiler kalıcı değil geçici depolanır ram kısmında sorun olmaz.

yazmayı unutmuşum.pc çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyordu.bişeyler bozuktu yani...ben de pcyi yaptıracağıma sökeyim dedim harddiski... o zaman vereceğim kişiye pcnin bozuk olduğunu ve harddiskinin olmadığını söyleyip gönül rahatlığıyla verebilirm demi?. harddisk bende sonuçta...yani geçmiş kayıtlar ,belgeler ,fotolar bende demektir demi?pek anlamıyorum da bu işlerden...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harddisk sizde olduğu sürece sorun olmaz, verileriniz sizde kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdd yani beyini almışsınız sorun olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.