Şimdi Ara

Harddisk veri sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimdeki bilgisayar çöktü ve tek kısımdan oluşoyodu yani xp nin kurulu olduğu bölümde bütün veriler vardı...verileri almak için başka bilgisayara taktım harddiski gördü... sorun şu 80 gb lık harrddik 75 gb dolu 2,5 gb boş gözüküuor bu kısınm doğru..normalde verilerin hepsi masaüstünde belgelerim klasöründeydi...harddiske giriyorum tüm klasörleri seçiyorum 10 gb gözüküyor...yani 65 gb kayıp ortada yok belgelerime zaten erişemiyorum tüm klasörler var ,,belgelerim klasörü yok.çok tuhaf bi durum galiba kullanıcı yüzünden.

arkadaşlar başına gelen biri varsa yardımcı olursa sevinirim..

• öncelikle dolu alanın sadece kişisel bilgilerinden oluşmadığını bilmelisin.. yani system restore dosyaları toplam disk boyunun %15 kadarını kullanır.. eğer geri dönüşüm kutusunda da silinmiş öğelerin var ise sistem onları hemen silmez ama diskinde yer kapladıkları için göremediğin fakat kullanamadığın alan içerisine dahil olur.. yani aslında kayıp olan 65GB lık alanının daha az bir miktarı söz konusu.. bulamadığın dosyalar için ise "file rescue pro" gibi bir program kullanmanı tavsiye ederim... zaten bu tip bir program kullandığın zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksındır.. kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.