bide pc ye fazla bişey yapmak istemiyom taaa 2004-2005 senesinden kalma belki daha eski yıllardan kalma tam bilmiyorum
celeron 512mb ram 2.6 ghz 128mb ekran kartı var sistem kötü olunca üstüne bişey eklemekte istemiyorum
şimdi üstüne parça alsam düşünüyom bi parçasını alsam diğeri değişicek hepsi birbirini etkiliycek ona harcıyacağım parayla gider yeni kasa alırım diyorum
para olmayıncada bunla yetinmek zorunda kalıyoz
bide diğer kasam var onu deney aleti olarak kullanıyorum oda bayağı eski celeron 2.0 ghz 512mb ram 64mb ekran kartı var üstünde
Ramlar aynı ise takabilirsin aynı değildir eminim.
Bunla idare etmek iyi bence yeni bilgisayar alaka kadar paran olursa
elimde hep 256 mb ramlar var o yüzden 512 mb ram kullanıyorum anakartın slotu yetmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: sezercan94
elimde hep 256 mb ramlar var o yüzden 512 mb ram kullanıyorum anakartın slotu yetmiyor
Gerek yok o bilgisayara yeni parça takmaya..
DDR 1 / DDR2 Farklı
sanırım ramlar ddr 1 heralde
vdata var 256 lıık üzerinde ddr333 yazıyor
spectek var 256mb lik üzerinde ddr yazıyor sadece karışık işler bunlar ya
Karışık DDR3 yazmıyodur
yok sadece vdata olanlarda ddr333mhz anlamında yazıor diğer ramlarda ddr diye yazıyor yanında hiç bi rakam yazmıyor
quote:
yok sadece vdata olanlarda ddr333mhz anlamında yazıor diğer ramlarda ddr diye yazıyor yanında hiç bi rakam yazmıyor
DDR 1 333 MHZ Ram anlaşıldı.
yardımların için teşekkür ederim profiline baktım soyadlar aynı
quote:
yardımların için teşekkür ederim profiline baktım soyadlar aynı
Facebook adresimi eklesene..
Disk kartı yanmıştır. Aynı marka ve model eski bir Hard disk'in kartıyla değiştirilip tekrar kullanılabilir. Bence çöpe atmayın.
aynı model aynı marka hatta üstündeki kodları bile aynı ancak nasıl değiştirecemiğimi bilmiyorum
harddiski bi şekilde söktüm içine ellemedim içindeki cd gibi hafıza ve üzerindeki aparatları filan herşeyi duruyor ne yapıcam şimdi kısaca hdd üst kapağını çıkardım
Onun evde yapılması mümkün mü bilmiyorum. Teknik serviste yaparlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme