Şimdi Ara

harddiskten ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardesimde 40 gb maxtor harddisk var bugun bana getirdi dusurmus sanırım oyle diyor
    harddiskten dosya kopyalarken tak tak diye ses geliyor ve cok gec kopyalıyor onun dosyaları benim harddiske attım onun harddiski cok ısınmıstı

sizce nasıl 1 sorun vardır tamir edilebilirmi simdiden tesekkurler

• tak tak sesinin sebebi okuma kafasının sesidir

bu yerinden oynamış harddiskin açılıp bakılması gerekir
    en kısa zamanda iyi tamir edebilecek bi yere gotur
  • tesekkur ederim
  • mehmetmetingülcan;
    harddisk açılırsa birdaha kapanmaz :)
    kapansada iş yapmaz :)

tupac büyük ihtimalle onda bad sector de oluşmuştur.
    dosyaları yedekle mutlaka, kullanabildiğin kadar kullan soora futbol oynarsın :p
  • doktor haklı hd bir kez açıldı mı ondan sonra salla gitsin.siz o hdye iyi davranın son günlerini iyi geçirsin,sonrada mekanı cennet olsun.
  • ses kesilir bak yakında dikkatli ol kafası dağılmak üzere hddnın. ve o ses kesildiği anda da hddnin içinde kalanlar şifresi unutulmuş bi kasanın içinde kalan evraklar gibi olur,tozlanır,sararır,unutuluur gider...
  • harddisk açılırsa birdaha kapanmazsın
    bad sektörlerde garantide olmaz bir an evvel yedegini al
  • Hiç boş yere kasma tamir ettirmeye kalksan bi ton para vereceksin ve asla düşmeden önceki performansa ulaşamayacaksın.
    Harcadığın zaman ise gereksiz.
    2.el bir HD almaya çalışacaksın hem temizini bulamayacaksın hemde arada usd 10 farkedecek değmez.
    En iyisi yeni bir HD almak.
  • bak sana bi akıl vereyim.sen o hard diski bu forumda sat. :) ticari ahlakını hiçe sayabilirsin ama en azından ölmek üzere olan bitkisel hayattaki bi hasta başkasının elinde ölür. tamam çok kötü bi fikir olabilir ama saate bi bakın ltf. bu saatte böyle oluyorum.
  • arkadaşların dediği gibi o hdd nin içindekileri yedekle ölmek üzere yada bi fdisk at belki kendine gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.