Şimdi Ara

Hardısc gormuyor ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tt-cento

Bende restore defatlts diye bişey var onu yapıp boot da first optical disk drive yapıp save yapıp çıkıyorum ama yine dvdden başlamıyor missing hatasini veriyor

disk drive seçtim demişsin onun yerine dvd seçersen 1. sıra onun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert88

quote:

Bende restore defatlts diye bişey var onu yapıp boot da first optical disk drive yapıp save yapıp çıkıyorum ama yine dvdden başlamıyor missing hatasini veriyor

disk drive seçtim demişsin onun yerine dvd seçersen 1. sıra onun olur.

Öyle bir seçenek yokki usb cdrom var en yakın başka seçenek
  • Boot ta yapsam değişmiyor cdden başlatamıyorum pc yi xp başlıyor win7 başlamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Boot ta yapsam değişmiyor cdden başlatamıyorum pc yi xp başlıyor win7 başlamıyor

kimse yokmuuu!!!!
  • okuyucu veya dvd sorunu bu temiz bi win7 dvd si ile dene olmazsa usb harici dvd-rw bul onunla dene.
  • 8 gb lık bir usb bellek bul iso olarak format dvd si yapma programı onunla flash belleğe çıkar tamamdır hem flash bellek daha hızlı format atar,Nerden baksan 1 dvd rom 50 tl civarı 30-35 tlye flash bellek alınır hemde ömür boyu kullanılır DVD niz bozulmuş galiba.yada biostan ayarlıyamıyorsunuz daha önce dvd romunuzda masaütünde bir sıkıntı oldumu dosysa okuma hatası gibi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

8 gb lık bir usb bellek bul iso olarak format dvd si yapma programı onunla flash belleğe çıkar tamamdır hem flash bellek daha hızlı format atar,Nerden baksan 1 dvd rom 50 tl civarı 30-35 tlye flash bellek alınır hemde ömür boyu kullanılır DVD niz bozulmuş galiba.yada biostan ayarlıyamıyorsunuz daha önce dvd romunuzda masaütünde bir sıkıntı oldumu dosysa okuma hatası gibi,

yok okuyucuda sorun olsa xp sınıde okumazdı onu okuyor win 7 yı okumuyor daha dogrusu bootmng ıs mıssıng verıyor
    flashtanda atamıyrm cunku bıostan flashtan baslat gıbı bı secenek yok
  • aynı sorun benim başımada gelmişti, @6clas ın söylediği gibi biosu default ayarlarına çekmiştim ama ilk önce harddiski çıkarıp geri takmıştım ve bios da görmüştü
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.