Şimdi Ara

Hardline Pro gainer kullananlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
65.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ahahah muhteşemsin ahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim faydasını görmedim 400 ml süt ile bunu içiyorum boğa yemiş gibi şişiyordum la ben bunun yerine yemek yerim daha iyi demekki benim midem küçük...

• quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

quote:

Orijinalden alıntı: sakultasaian

Hocam bunun mantığı yemeklerle o kaloriye ihtiyacı olup ulaşamayanlara. Siz günde fazla enerji yakmıyorsanız bence bulaşmayın derim. Spor + beslenme programına uygun şekilde kullanırsanız faydasını görürsünüz. Örneğin yaktığınız kaloriyi hesaplarsınız, (1kg 7000 kalori diye hatırlıyorum) ayda 3kg almak istiyorsanız 3x7.000 den 21.000 lik kalori artışını 30 güne dağıtırsınız. Günlük ortalama 700 kalori fazladan alarak 1 ayda da 3kg almış olursunuz pratikte. Yemeklerle 200 kalori eksik çıktıysa o gün 900 kaloriyi gainer ile tamamlarsınız, tarzında kullanmak lazım.

Hocam çok iyi anlatmışsın. (Burada yorum yapanların çoğu bu olayı bilmez.) Ben bu şekilde hareketle hardline 5kglik ürününü kullandım. Ramazandan 2 hafta önce başladım ilk hafta 60tan 62ye çıktım. Son hafta rehavetten yemeği azalınca alamadım. Şimdi de araya ramazan girdi hedefim en azından kilo vermemek. Ramazandan sonra 3-5 kilo daha almayı planlıyorum gainer ile birlikte.

Alıntıları Göster
    Şu an 72 kilodayım :d ne günlerdi be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar onerilere ihtiyacim var urunden maksimum faydayi almak icin

Yas 22 kilo 47 boy 174 ince uzun bi iskeletim

3kglik olan hardline progainer aldim muzlu olandan

3 ogun 2ser olcek sut ile karistirip icmek var aklimda digru bir yontem mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 6 Ağustos 2019; 15:46:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanıyorum. Keser sapı gibi dimdik yapıyor.

• 1 servis 9 lira ve 800 kalori.
    kuruyemiş, yulaf vs. alsan daha ucuz

onun tek artısı pratik olması

• quote:

Orijinalden alıntı: ORGANIKHOSAF

Arkadaslar onerilere ihtiyacim var urunden maksimum faydayi almak icin

Yas 22 kilo 47 boy 174 ince uzun bi iskeletim

3kglik olan hardline progainer aldim muzlu olandan

3 ogun 2ser olcek sut ile karistirip icmek var aklimda digru bir yontem mi
    Ben olceklerin kac kaloriye denk geldigini hatirlamiyorum ama bunun cevabini kisisel gunluk kalori ihtiyacini hesaplayarak kullandigin besinlerin bunun ne kadarini karsiladigina bakarak az cok anlarsin.

• Erich Fromm kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hardlineda 2.5 mg kreatin varya internetde sac dokuyor yazan var aldim sac dokulurse birakirım diyom ama kesin bir şey diyebilcek varsa hemen bırakayım korktum valla bilginiz var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 7 Ağustos 2019; 1:28:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORGANIKHOSAF

Hocam bu hardlineda 2.5 mg kreatin varya internetde sac dokuyor yazan var aldim sac dokulurse birakirım diyom ama kesin bir şey diyebilcek varsa hemen bırakayım korktum valla bilginiz var mi
    Bende öyle bir yan etkisi olmadı ilk kez duyuyorum ama şüphelendiysen kullanma istersen

• Erich Fromm kullanıcısına yanıt
    Hocam fena şüphelendim ve korktum bir kere içtim iyiki görmüşüm

İnternetde DHT hormonuna yatkınlığı olanların saçlarını hızlı yağlandırıyor ve inceltiyor yazıyor benim zaten saçlar hemen yağlanıyor ve incecik dedim aha benim saçları dahada beter yapar diye korktum dahada bugün almıştım yav bilseydim böyle olduğunu almazdım.
  • Düzgün beslenme olmadığı surece bir ise yaramaz gainerler. 3 ogun adam gibi yerim ara öğünde bunu içerim diyorsanız alın yoksa ise yaramaz.

• ORGANIKHOSAF kullanıcısına yanıt
    kreatin saç falan dökmez rahat ol. dht ye dönüşen şey testesterondur.o da senin içinde vücut kendisi üretir. (dışardan steroid ile almazsan) kreatin kaslardaki atp sentezini arttırır. fazla kullanma böbrekleri yorarsin. araştırıp kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 7 Ağustos 2019; 14:19:35 >
  • bunun size vereceği kilolar yalancıdır bıraktığınız hafta eskiye dönersiniz bunun yerine spordan sonra whey için günlük hayatınızda şekeri bırakın yağ oranınızı düşürün clean bulk tarzı protein ağırlıklı beslenerek kilo almaya çalışın

• sioux kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fakat şu videoyu bir izler misiniz?

Benim zaten saçlar zaten ince telli korkuyorum dedim riske atmayayım bari
  • Arkadaslar ilk önce muzlusunu aldım tavsıye uzere guzel gitti içteikten sonra şişkinlik gaz vs yapıyor ama idare eder dedim 1 hafta once ÇİKOLATALI aldım artık midem kaldırmıyor alacaklara çikolatalı tavsiye etmiyorum
  • o ne knk mouse falan mı
  • alacak olanlara söyleyeyim çikolatalı olanın tadı berbat suyla sütle de doğru düzgün çözülmüyor topak topak kalıyor aralıksız 20dk sallamak gerekiyor shakerda. bunun yerine optimum un kini kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: panter20

alacak olanlara söyleyeyim çikolatalı olanın tadı berbat suyla sütle de doğru düzgün çözülmüyor topak topak kalıyor aralıksız 20dk sallamak gerekiyor shakerda. bunun yerine optimum un kini kullanın.
    Kullanıp faydasını gördünüz mü üstadım??

• quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

Kullanıp faydasını gördünüz mü üstadım??

Alıntıları Göster
    sadece göbek yapıyor bunun yerine optimum gold whey + weider creatin daha iyi olur.

• panter20 kullanıcısına yanıt
    Bu dedikleriniz de gaıner mı? Siz kullandınız mı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.