Şimdi Ara

Hareketli avatar yapma sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün bi reklamdan gördüm giriyim dedim ve harika bi site olduğunu gördüm sonra da bütün avatar , albüm ve grup logosunu ordan yaptım.neyse ilk önce nasıl yapılacağını anlatayım.buraya tıklayaraksiteye girin ve üye olun daha sonra yukarıdan make a blingee tuşuna basın ve resim yükleyi bi süre sonra çıkacak yazıya tıklayın daha sonra paint programı gibi bi sayfa açılacak oradan animasyonları ekleyin ve işlemi bitirin resim için bi şeyler yazılması gereken yerleri doldurmak zorunlu daha sonra açılan sayfadan resme tıklayın oradan da istediğiniz boyutu seçip resmi kaydedin işte resminiz hazır bunu url ye çevirmek içinhttp://imageshack.us/ a gidin oradan resmi upload(host it e basarak) edin ve daha sonra resmin önizlemesine basın oradan resmin url sinialın ve işte bu kadar

• o harika sitenin linki nerede
  • ..buraya tıklayarak.. kısmında
  • Fena değil aslında...

Teşekkürler.
  • Sevmedim.Kocaman blingee yazısı çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever

Sevmedim.Kocaman blingee yazısı çıkıyor.

katılıyorum. böyle şeyleri hiç sevmem...
  • bana yapip pmden atarmisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam nası bişi olsun yani iskelet falanmı yıldızmı bide karakterinin adını söyle ona atiim pm
  • onur keçeciler kurukafali bisey yaparsan sevinirim
  • oke direk sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OhYeah! -- 18 Kasım 2008; 13:06:47 >
  • mesajini editlersen sevinirim baskasi almasin elllerine saglik harbi tam istedim gibi
  • bende yapıyodum ama yazı soluk olmuyo arka plan olarak donuk kalıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.