Şimdi Ara

Hareketli oyuncu bir evcil köpek.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır aileme yalvarmalarım sonucunda ikna edip bir köpek alma fikrimi kabul ettirdim.
    Fakat ailemin koyduğu bir kural köpek çok fazla büyük olmayacak. Yani boyu 35-45 Cm arasında kilosu da 10-30 kilo arasında bir köpek almak istiyorlar.
    Ben de bir Golden almak istiyorum eğitimi kolay arkadaş canlısı ve oyuncu bi köpek fakat ailem Golden çok büyür evde besleyemeyiz diyorlar.
    Lütfen bana bu konuda yardım edin. Çok fazla büyümeyen evde çok ses çıkarmayacak oyuncu hareketli çocuklarla iyi anlaşabilecek bir köpek türü önerir misiniz bana?
    Aklımda Fransız Bulldog var ama bildiğim kadarıyla o köpekler belli bir yaştan sonra yattıkları yerden kalkmıyorlar. :)
    Dediğim gibi köpek hem küçük olacak hem ele avuca gelecek hem çok oyuncu ve çocuklarla iyi anlaşacak hem de aileme kendini sevdirecek.

(Biliyorum çok şey istiyorum ama ailemin istekleriyle benimkiler çelişince böyle oldu.) :D

• jack russell

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corgi

• jack russel veya avusturalya terrıer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beagle

• thegreenblack kullanıcısına yanıt
    Hocam bu aklıma yattı bak hem şirin tatlı bir şey (Kızların ilgisini çekmek için falan ) Hem de canım sıkıldığı zaman elime alıp akşama kadar oynayabileceğim bir köpek. :)
    Jack Russell hakkında bilgin var sa benim biraz aydınlatır mısın hocam rica etsem? Bakımları nasıldır tüy sorunu var mıdır ben evde yokken evi dağıtır mı?
    Gibi ufak özelliklerini söyleyebilir misin?
  • Tüy sorunu pek yoktur kısa tüylü olduğu için,arkadaş beslemişti ama eve almıyordu bahçede duruyordu evi dağıtmaz sanırım ama evde besleyenlere sormak lazım beyazıt öztürk(beyaz show) besliyor şikayetim yok diyordu memnundu ben evde köpek beslicek olsam jack russell beslerdim(9 kg ağırlığı varmış) ama internetten alma başka cins veya kırma köpek yollarlar forumda örnekleri var.

• hocam beagle alın gördüğüm en oyuncu ve eğlence seven köpeklerdir.hareketli ve boyutları da pek büyük değil
  • Hocam internette Beagle resimlerine falan baktım da çok kilolo tombiş bişeyler gördüm öyle olmazsa o da olabilir :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.