Şimdi Ara

harici bellek kullanımı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar dt9103 hd model kutum var, harici flash bellek takmayi düşünüyorum, 8 gb bir flash diskim var elimde, sizce kac dk kayit yapılır? bi de bu uygulama guzel bir sey mi denemeye deger mi? tecrubesi olanlar paylasabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu açan arkadaş kusura bakmayın konu ile ilgili benimde sorum olacaktı. Müşteri hizmetleri Flash Bellekle kayıt yapmayacağımı, harici harddisk kullanmam gerekli olduğunu dedi. Harici harddisk kullansam içindeki veriyi siler mi. Flash bellek kullanarak kayıt yapma imkanı var mı acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyosam flash bellek değilde min 30-40 harici disk istiyor. Ayrıca diski taktığınızda kendi formatında viçimlendiriyor. Yani arşiviniz olan diski takmayın cihaza.

• quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Yanlış hatırlamıyosam flash bellek değilde min 30-40 harici disk istiyor. Ayrıca diski taktığınızda kendi formatında viçimlendiriyor. Yani arşiviniz olan diski takmayın cihaza.

Ayrıca hardiskle almamiz lazım veya şu aylık 10 küsür lira istenilen kutudan almamız lazım öyleyse . Son 12 saati izleme olayını en az 24 saat yapmaları lazım ama umudum yok. Bilgilendirme için teşekkürler. Saygılarımla. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben denedim elimde kingston marka 8 gb flash bellek vardi, oldu kayit yapabildim, ama 50 dk civari kayit yapabildi sadece, 5 gb bos alan olmasi lazim en az diyor daha cok kayit yapmaya calisinca. bir iki defa sıkıntı yasadim yok hata verdi yok illa ben oyle komut vermedigim halde ileri tarih icin kayit emri verdi filan ama genel olarak calisti yani

amaaa asil baska bir ozellik de eklendi flash bellegi takinca, timeshift diye bir olay varmis canli yayini izlerken kumandadan play/pause tusuna basip bu moda giriyorsun ve bir sekilde kayit yapmaya basliyor boylece pause yapip tekrar devam edebiliyorsun mesela, geri alabiliyorsun vs (tabi bu kayit ozelligi benim flash bellekte son 30 dkyi kapsiyor, yani bu moda giriyorsun 30 dakikadan fazla izledikten sonra 30 dkye kadar geri alabiliyorsun, daha oncesi siliniyor gibi oluyor) tekrar play/pause tusuna basark canli yayina donebilirsin.
    tabi kanali cevirince de yine sifirdan basliyor kayit suresi onu da belirteyim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorhugo87 -- 8 Haziran 2017; 22:00:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.