Şimdi Ara

HARICI DİSK KURAMADIM Bİ TÜRLÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2tb lık harıcı hard dısk aldım.bu adaptorlu olan cınsınden.bı turlu bılgısayara baglayamadım.bıcımlendırme yapıyorum ancak surucu olarak goremıyorum.
    bolme falan yapmam gerekırmı tek parca kullansam ne olur bılen varmı

• biçimlendirdiğin yere sağ tuş sürücü harfi ve yolu değişti de, sonra bir harf ata
  • onları denedım bu seferde parametre hatalı falan yazıyo.
  • işletim sisteminiz nedir
  • xp home sp 3 bahsettıgınız buysa
  • xp 1tb'ı tanımıyor bildiğim kadarıyla benım pc xp ıken takacaktım satıcı xpnin 1tbyi tanımadıgın soylemıstı daha dogrusu hata verdıgını soyledı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 2 Şubat 2011; 23:59:59 >
  • bana kımse oyle bısey demedı herhalde bu devırde xp kullanan yoktur dıye dusunmustur.pekı gerı vermekten baska baska cozumu varmı acaba
  • valla bılmıyorum benden daha deneyımlı arkadaslar gelır bırazdan yardıma
  • Peki dostum Görev yöneticisinde Disk Sürücülerinin seçeneğinin altında göremiyomusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joe-kr -- 3 Şubat 2011; 1:04:34 >
  • Merhaba,

Bilgisayarım>Yönet>Disk Yönetimi başlığı altında harici HDD'nizi görebiliyor musunuz?

XP'nin 1TB veya daha fazlasını tanımama gibi bir durumu yok.
  • evet disk yonetımınde hard dısk gorunuyor.ordan harf atama dısk bolme yapabılıyorum.ancak bılgısayarıma tıkladıgımda hdd gorunmuyor.ilk denememde gorunmustu o zamanda parametre hatalı dıye acamamıstım
  • Disk yönetiminde harddiski görebildiğine göre işletim sistemi diski tanıyor. Bir daha biçimlendirmeyi dene çünkü bildiğm kadarıyla parametre hatası ancak biçimlendirmeyle ortadan kalkıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.