Şimdi Ara

Harici disk Ntfs to Fat32=PS3 (Sorunu çözen program bulundu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
23.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: myfranco

XPnin kendi yazılımıyla fat32 diski ntfs'e kayıpsız çevirirsiniz ancak ntfsden fat32ye kayıpsız olmuyor. 3. parti yazılımlar bunu yapabiliyormu bilmiyorum.

Yapıyor yapmaz mı.

XP için Partition Magic, Vista için de Partition Manager tavsiye edilir

Ben 250GB WD Passport'umu üzerinde 180GB veri varken NTFS'ten FAT32'ye çevirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kingofjava

linux
    formatı ps3
    çalışır

ext3 linux formatını tanıyor mu ps3? tanıyorsa süper olur. erdembozkurt'un dediği gibi 4GB üzeri fat32 ye dosya atamıyorsunuz.
  • beyler 1 tb seagate hdd var ve 540-560 gb gibi bir film arşivim var ve malesef ps3 de seyrederyorum ntfs veri kaybetmeden fat32 ye geçebiliyorum söylediğinze göre partition macig ile peki yani pişman olmam dimi gitmez bütün filmler valla oturur ağlarım çok uğraştım arşiv için çok ciddi oturur ağlarım:D:D bana düzgünce en ince ayrıntısına kadar anlatabilecek bir arkadaş varmı %100 emin ve işi iyi bilen yardımlarınız bekliyorum tşkler.
  • partition magic ile 500 gb seagate hdd yi fat32 ye çevireceğim ama 160gb tını çeviriyor sadece.tamamını fat 32 yapamıyor muyuz ? veri kaybı önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

quote:

Orjinalden alıntı: Kingofjava

linux
    formatı ps3
    çalışır

ext3 linux formatını tanıyor mu ps3? tanıyorsa süper olur. erdembozkurt'un dediği gibi 4GB üzeri fat32 ye dosya atamıyorsunuz.

Ayni cevabi bende istiyorum elimde avatarın mkv filmi var 45 gb yer kapliyor bunuda fat32 ye atamıyoruz doğal olarak hangi formata çevirmemiz gerekiyor ext3 uyuyormu ?
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.