Öncelikle şunu yapın. Diskinizde geeksiz dosyaları silin ve disk temziliğini çalıştıın. Ardından şu komutu deneyin. "başlat/çalıştır/cmd yazın.. ve açılacak dos penceresine chkdsk/r x: yazın (buradaki x i siz harici hddnizin harfini yazın..) entere basarak chkdsk hizmetini çalıştırın."
Sonrasında tekrar deneyin..
quote:
Orijinalden alıntı: dejaay
Öncelikle şunu yapın. Diskinizde geeksiz dosyaları silin ve disk temziliğini çalıştıın. Ardından şu komutu deneyin. "başlat/çalıştır/cmd yazın.. ve açılacak dos penceresine chkdsk/r x: yazın (buradaki x i siz harici hddnizin harfini yazın..) entere basarak chkdsk hizmetini çalıştırın."
deniyorum fakat çok yavaş ilerliyor normalmi
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRİD
quote:
Normal.. Muhtemelen bozuk bölümlerden kaynaklanıyor bu yavaşlık..
quote:
quote:
quote:
Normal.. Muhtemelen bozuk bölümlerden kaynaklanıyor bu yavaşlık..
Mesaj atma zamanımda da görüldüğü gibi 17:15'te başladım şu an %50'de. okadar uğraştık inşallah bu sefer olur sanada çok teşekkür ederim hocam çok ilgilendin.
OH BEE 5 aşama sonunda yaptım
fakat usb ile dosya aktarma hızı baya düştü e-sata ile aktarma hizi ise 2 katındanda fazla artış gösteriyor.
@dejaay hocam sana çok çok teşekkür ederim aslında sen yaptın desem daha doğru olur.
Tekrar Sağol.
quote:
OH BEE 5 aşama sonunda yaptım
fakat usb ile dosya aktarma hızı baya düştü e-sata ile aktarma hizi ise 2 katındanda fazla artış gösteriyor.
@dejaay hocam sana çok çok teşekkür ederim aslında sen yaptın desem daha doğru olur.
Tekrar Sağol.
Önemli değil..
USB ile aktarım hızının düşmemesi gerekirdi. Yani yapılan bu işlemlerin sizin de bildiğiniz gibi veri aktarım hızıyla bi alakası yok. Bilgisayarla ilgili bir sorun gibi.. Sorun var diyorsanız anakart chipset sürücülerini(anakartınızın sitesinde vardır) bi güncelleyin derim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme